Välkommen till Nordic PM

Med stark och bred kompetens inom alla våra affärsområden agerar vi med fastighetsägarperspektiv och förvaltar fastigheter som om de vore våra egna. 

Om Nordic PM

Vi hjälper till med det mesta som rör fastighetsförvaltning såsom drift och teknisk förvaltning, kommersiell- och ekonomisk förvaltning inkl. hyresavisering, fastighetsutveckling och rådgivning kring fastighetstransaktioner. I fokus står hög servicenivå, närvaro och ett genuint intresse för goda affärer!

Hos oss finns lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt erbjudande består av:

Med fokus och engagemang från vår sida är vi närvarande och vakna så att både uppdragsgivare och hyresgäster ser oss som en värdefull partner. Allra bäst blir det när vi är på plats! Med entreprenörsanda, engagerade medarbetare, närvaro och en tydlig metod skapar vi värde i de fastigheter vi arbetar med.

Varmt välkommen till oss!

Vi förvaltar

233 fastigheter runt om i Sverige

Sammanlagd yta

ca 920 000 kvm

Medarbetare

51 stycken

Affärsmodell 

Vår affärsmodell är enkel. Vi skräddarsyr anpassade lösningar för varje enskilt uppdrag. Kunderna vet därmed vad de kan förvänta sig utan extra kostnader. Vi erbjuder allt från tillfälliga insatser till långsiktiga helhetslösningar, och inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Vårt erbjudande kan gälla såväl helhetsansvar för ett fastighetsbestånd, som stöttning med punktinsatser i en kunds befintliga organisation.

Vi åtar oss gärna kortare uppdrag, där fastighetsägarna kan testa oss för att se vad vi kan göra för dem. Ett mindre pilotprojekt ger utmärkta möjligheter till att se hur vi arbetar, och kan bli början på ett fruktsamt och långsiktigt samarbete.

Affärsidé

Nordic PM:s affärsidé bygger på att tillhandahålla kvalificerade och kundanpassade tjänster till våra uppdragsgivare i fastighetsbranschen. Nordic PM ska vara tillgängliga och starka på den lokala marknaden. Nordic PM ska genom en tydlig och effektiv förvaltningsmodell vara det bästa externa förvaltningsalternativet på marknaden. Genom flexibilitet, stort engagemang och proaktivt arbetssätt kunna skapa mervärde för fastighetsägare.

Vision

Nordic PM skall bli det förvaltningsbolag i Sverige som skapar mest värde för fastighetsbolag och ska attrahera medarbetare med hög kompetens och driv.

Vill du veta mer om hur Nordic PM jobbar och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Dotterbolag

Nordic PM är en del av koncernbolaget NPM Group, vars kärnverksamhet är fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, fastighetsutveckling och facility management.
NPM Groups dotterbolag levererar fullservice till fastighetsägare över hela landet.

Kärnvärden

Våra kärnvärden är viktiga för oss. Vi är stolta över dem och de finns med oss i allt vi gör!

Professionalism

Varje medarbetare hos Nordic PM ska i alla situationer fråga sig "Vad skulle jag göra om jag själv ägde denna fastighet?" På så sätt agerar vi alltid med uppdragsgivarens bästa ögon.

 

Flexibilitet

Det skall vara enkelt att göra affärer med oss. Kunduppdragen anpassas efter rådande förutsättningar och kunderna väljer givetvis vilka delar de vill ha hjälp med.

 

Snabbhet

Att alltid vara nåbar, med snabb återkoppling, är av största vikt för oss. Vi vill vara nära våra kunder och snabbt vara på plats när vi behövs, för att leva upp till vårt motto ”Always on Site”.

 

Nytänkande 

Vi är kreativa och har förmåga att hitta såväl okonventionella som fruktsamma lösningar. Vi agerar inte rutinmässigt, utan reflekterar över vilka olika vägar vi kan gå för att uppnå målen.

 

Karriär

Som medarbetare hos oss ingår du i ett engagerat och kompetent team. Tillsammans skapar vi en bättre vardag för de människor som är verksamma i våra uppdragsgivares fastigheter. Här drivs vi av förstklassig service, möjligheten att påverka samt personlig utveckling och vi har roligt tillsammans. Det är därför vi har så nöjda kunder och visar goda resultat.

Är du också en kreativ nytänkare som älskar fastigheter så kommer du att trivas hos oss.   

Se nedan om vi har lediga tjänster eller fyll i formuläret om du vill skicka oss en spontan ansökan.
Vi letar alltid efter nya talanger.

 

 

 

Här listar vi lediga tjänster. Se om något passar dig!

Om inte just denna tjänst passar dig får du gärna lämna en spontanansökan här bredvid. Vi välkomnar alltid nya talanger. Följ oss även på LinkedIn för uppdateringar om lediga tjänster.

Lediga tjänster
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kvalitets- och miljöarbete

  Vi är ISO-certifierade i kvalitet och miljö enligt ISO 9001 och ISO 14001.

  Miljö
  Kvalitet
  Arbetsmiljö

  Hållbarhetspolicy

  Här kan du läsa mer om vår hållbarhetspolicy och globala hållbarhetsmål.
  Hållbarhetspolicy och globala hållbarhetsmål

   

  Verksamhetspolicy

  Här kan du läsa mer om vår verksamhetspolicy.
  Verksamhetspolicy

   

  Milstolpar

  Nordic PM AB grundes av Joakim Orthén.

  2007

  Avtal med Carlyle Group om förvaltning av Globen Shopping & Globen City.

  2008

  Nordic PM får totalförvaltningsuppdrag av Hemfosa Fastigheter.

  2009

  Nordic PM får utökat förtroende av Hemfosa Fastigheter att förvalta deras fastighetsbestånd i Storstockholm.

  2010

  Nordic PM går ihop med Batir vilket breddar verksamheten med ett större fokus på teknisk förvaltning och projektledning. Det leder även till att Nordic PM får ramavtal för förvaltning av Profi Fastigheter.

  2011

  Nordic PM växer vidare genom uppdrag av TWL Service avseende fastighetsdrift för Stockholmsregionen.

  2012

  Ett framgångsrikt år för Nordic PM med ett flertal nya uppdragsgivare inom förvaltning och uthyrning, däribland Offentliga Hus, Commerz Real, Estea, Nordika Fastigheter, Arlandastad Holding och Fastighetsägarna Stockholm.

  2013

  Nordic PM knoppar av delar av verksamheten omfattande teknisk förvaltning och fastighetsdrift.
  Vi flyttar från Globen till nya lokaler i Danvik Center. Utökat uppdrag från Offentliga Hus.

  2014

  Nya uppdrag igen, den här gången av Estancia Logistik om förvaltning och uthyrning, av NREP avseende teknisk förvaltning av deras svenska fastighetsbestånd samt av Grosvenor avseende uthyrning inom retail.

  2015

  Nordic PM förvärvas av Fastator och blir därmed en del av samma koncern som Offentliga Hus. Vi fortsätter växa genom uppdrag avseende förvaltning och uthyrning av 725 studentbostäder i södra Sverige samt totalförvaltningsuppdrag av Veidekke.

  2016

  Nordic PM startar upp två nya affärsområden med egen personal, ekonomisk förvaltning och fastighetsdrift. Vi får uppdrag av Hemfosa Fastigheter att ansvara för drift av deras bestånd i Storstockholm.

  2017

  Nordic PM får ansvaret att förvalta 161 fastigheter över hela Sverige för Offentliga Hus räkning. Genom uppdraget etableras flera lokalkontor runt om i landet.

  2018

  Jeanette Öhrn tar över VD-posten efter företagets grundare Joakim Orthén. Nordic PM växer och anställer under året ytterligare 30 medarbetare.

  2019

  Nordic PM växter och öppnar lokalkontor i Karlstad. 

  2020

  Nordic PM förvärvar bolagen KOM Fastighetsförvaltning, Emterfors Elentreprenad AB
  och Nativus.
  Nytt förvaltningsuppdrag med Citycon tecknas.
   

   

  2021

  Företagsparkens många förvärv under året innebär utökade uppdragsavtal för Nordic PM som får fortsatt förtroende att förvalta stora delar av befintliga och förvärvade bestånd över hela landet.

   

   

  2022

  Kontoret i Nacka flyttar till nya lokaler i Sickla.

   

   

  2023

  Jessica Fredriksson tar över rollen som VD efter Jeanette Öhrn.

  Vi stärker vår position i Värmland med ett nytt uppdrag av Stiftelsen Karlstadhus.

  Vi blir certifierade i ISO 9001 och ISO 14001.

  2024