Välkommen till Nordic PM

Med stark och bred kompetens inom alla våra affärsområden agerar vi med fastighetsägarperspektiv och förvaltar fastigheter som om de vore våra egna. 

Group 7Created with Sketch.

Om Nordic PM

Vi hjälper till med det mesta som rör fastighetsförvaltning såsom drift och teknisk förvaltning, kommersiell- och ekonomisk förvaltning inkl. hyresavisering, fastighetsutveckling och rådgivning kring fastighetstransaktioner. I fokus står hög servicenivå, närvaro och ett genuint intresse för goda affärer!

Hos oss finns lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt erbjudande består av:

Med fokus och engagemang från vår sida är vi närvarande och vakna så att både uppdragsgivare och hyresgäster ser oss som en värdefull partner. Allra bäst blir det när vi är på plats! Med entreprenörsanda, engagerade medarbetare, närvaro och en tydlig metod skapar vi värde i de fastigheter vi arbetar med.

Varmt välkommen till oss!

Vi förvaltar

233 fastigheter runt om i Sverige

Sammanlagd yta

ca 920 000 kvm

Medarbetare

51 stycken

Affärsmodell 

Vår affärsmodell är enkel. Vi skräddarsyr anpassade lösningar för varje enskilt uppdrag. Kunderna vet därmed vad de kan förvänta sig utan extra kostnader. Vi erbjuder allt från tillfälliga insatser till långsiktiga helhetslösningar, och inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Vårt erbjudande kan gälla såväl helhetsansvar för ett fastighetsbestånd, som stöttning med punktinsatser i en kunds befintliga organisation.

Vi åtar oss gärna kortare uppdrag, där fastighetsägarna kan testa oss för att se vad vi kan göra för dem. Ett mindre pilotprojekt ger utmärkta möjligheter till att se hur vi arbetar, och kan bli början på ett fruktsamt och långsiktigt samarbete.

Affärsidé

Nordic PM:s affärsidé bygger på att tillhandahålla kvalificerade och kundanpassade tjänster till våra uppdragsgivare i fastighetsbranschen. Nordic PM ska vara tillgängliga och starka på den lokala marknaden. Nordic PM ska genom en tydlig och effektiv förvaltningsmodell vara det bästa externa förvaltningsalternativet på marknaden. Genom flexibilitet, stort engagemang och proaktivt arbetssätt kunna skapa mervärde för fastighetsägare.

Vision

Nordic PM skall bli det förvaltningsbolag i Sverige som skapar mest värde för fastighetsbolag och ska attrahera medarbetare med hög kompetens och driv.

Vill du veta mer om hur Nordic PM jobbar och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Dotterbolag

Genom att integrera dotterbolagens spetskompetenser inom fastighets- och markarbeten i våra uppdrag kan vi tillsammans erbjuda än mer breddande helhetslösningar till er som uppdragsgivare. Klicka på våra dotterbolag nedan för att se hur just de förstärker Nordic PM’s tjänsteutbud.

Servicekoncernen Nativus har över 20 års erfarenhet av att utveckla kontors- och fastighetsservice. Bolaget har sedan starten 2018 utvecklats snabbt och under 2019 startades dotterbolaget Nativus One, som fokuserar på heltäckande lösningar inom facility management till fastighetsägare och företag i hela Sverige. Namnet Nativus betyder skräddarsytt, vilket är ledordet för hela verksamheten och dess tjänster. I Nativus-koncernen ingår även ett flertal dotterbolag, som breddar tjänsteutbudet ytterligare. Läs mer på nativus.se.

KOMFAST är ett fastighetsförvaltningsbolag som arbetar som den gamla tidens vaktmästare, men med den modernaste tekniken och de senaste hjälpmedlen. Varje fastighet får ett skräddarsytt serviceavtal med en egen vaktmästare som sköter allt från skötsel, drift, reparationer till kostnads- och förbättringsförslag, myndighetskontakt, arbetsledning och mycket mer. Läs mer på komfast.com.

Installationsproffsen, som är verksamma i hela Sverige, är den kompletta partnern för installationer inom AV, solceller och elbilsladdning. De hjälper er med projektering, införsäljning, support, installation och all slags kompetens inom AV-området. Då de själva lagerför det mesta av utrustningen som ingår i en AV-installation kan de snabbt vara på plats och utföra den förstärkning ni är i behov av. Mer information finns på  installationsproffsen.se

Organisation

Vi på Nordic PM omger oss med duktiga medarbetare som brinner för sina arbetsuppgifter, tar ansvar och sätter stolthet i sitt kunnande. Vår organisation är kompetent och välutvecklad och anpassas i uppdragen för att arbeta så effektivt som möjligt, med fokus på resultat och hög avkastning för kundens räkning.

Kärnvärden

Våra kärnvärden är viktiga för oss. Vi är stolta över dem och de finns med oss i allt vi gör!

Professionalism

Varje medarbetare hos Nordic PM ska i alla situationer fråga sig "Vad skulle jag göra om jag själv ägde denna fastighet?" På så sätt agerar vi alltid med uppdragsgivarens bästa ögon.

 

Flexibilitet

Det skall vara enkelt att göra affärer med oss. Kunduppdragen anpassas efter rådande förutsättningar och kunderna väljer givetvis vilka delar de vill ha hjälp med.

 

Snabbhet

Att alltid vara nåbar, med snabb återkoppling, är av största vikt för oss. Vi vill vara nära våra kunder och snabbt vara på plats när vi behövs, för att leva upp till vårt motto ”Always on Site”.

 

Nytänkande 

Vi är kreativa och har förmåga att hitta såväl okonventionella som fruktsamma lösningar. Vi agerar inte rutinmässigt, utan reflekterar över vilka olika vägar vi kan gå för att uppnå målen.

 

Karriär

Som medarbetare hos oss ingår du i ett engagerat och kompetent team. Tillsammans skapar vi en bättre vardag för de människor som är verksamma i våra uppdragsgivares fastigheter. Här drivs vi av förstklassig service, möjligheten att påverka samt personlig utveckling och vi har roligt tillsammans. Det är därför vi har så nöjda kunder och visar goda resultat.

Är du också en kreativ nytänkare som älskar fastigheter så kommer du att trivas hos oss.   

Se nedan om vi har lediga tjänster eller fyll i formuläret om du vill skicka oss en spontan ansökan.
Vi letar alltid efter nya talanger.

 

 

 

Här listar vi lediga tjänster. Se om något passar dig!

Om inte just denna tjänst passar dig får du gärna lämna en spontanansökan här bredvid. Vi välkomnar alltid nya talanger. Följ oss även på LinkedIn för uppdateringar om lediga tjänster.

Lediga tjänster
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kvalitets- och miljöarbete

  Miljö
  Kvalitet
  Arbetsmiljö

  Hållbarhetspolicy

  Här kan du läsa mer om vår hållbarhetspolicy och globala hållbarhetsmål.
  Hållbarhetspolicy och globala hållbarhetsmål

   

  Milstolpar

  Nordic PM AB grundes av Joakim Orthén.

  2007

  Avtal med Carlyle Group om förvaltning av Globen Shopping & Globen City.

  2008

  Nordic PM får totalförvaltningsuppdrag av Hemfosa Fastigheter.

  2009

  Nordic PM får utökat förtroende av Hemfosa Fastigheter att förvalta deras fastighetsbestånd i Storstockholm.

  2010

  Nordic PM går ihop med Batir vilket breddar verksamheten med ett större fokus på teknisk förvaltning och projektledning. Det leder även till att Nordic PM får ramavtal för förvaltning av Profi Fastigheter.

  2011

  Nordic PM växer vidare genom uppdrag av TWL Service avseende fastighetsdrift för Stockholmsregionen.

  2012

  Ett framgångsrikt år för Nordic PM med ett flertal nya uppdragsgivare inom förvaltning och uthyrning, däribland Offentliga Hus, Commerz Real, Estea, Nordika Fastigheter, Arlandastad Holding och Fastighetsägarna Stockholm.

  2013

  Nordic PM knoppar av delar av verksamheten omfattande teknisk förvaltning och fastighetsdrift.
  Vi flyttar från Globen till nya lokaler i Danvik Center. Utökat uppdrag från Offentliga Hus.

  2014

  Nya uppdrag igen, den här gången av Estancia Logistik om förvaltning och uthyrning, av NREP avseende teknisk förvaltning av deras svenska fastighetsbestånd samt av Grosvenor avseende uthyrning inom retail.

  2015

  Nordic PM förvärvas av Fastator och blir därmed en del av samma koncern som Offentliga Hus. Vi fortsätter växa genom uppdrag avseende förvaltning och uthyrning av 725 studentbostäder i södra Sverige samt totalförvaltningsuppdrag av Veidekke.

  2016

  Nordic PM startar upp två nya affärsområden med egen personal, ekonomisk förvaltning och fastighetsdrift. Vi får uppdrag av Hemfosa Fastigheter att ansvara för drift av deras bestånd i Storstockholm.

  2017

  Nordic PM får ansvaret att förvalta 161 fastigheter över hela Sverige för Offentliga Hus räkning. Genom uppdraget etableras flera lokalkontor runt om i landet.

  2018

  Jeanette Öhrn tar över VD-posten efter företagets grundare Joakim Orthén. Nordic PM växer och anställer under året ytterligare 30 medarbetare.

  2019

  Nordic PM växter och öppnar lokalkontor i Karlstad. 

  2020

  Nordic PM förvärvar bolagen KOM Fastighetsförvaltning, Emterfors Elentreprenad AB
  och Nativus.
  Nytt förvaltningsuppdrag med Citycon tecknas.
   

   

  2021

  Företagsparkens många förvärv under året innebär utökade uppdragsavtal för Nordic PM som får fortsatt förtroende att förvalta stora delar av befintliga och förvärvade bestånd över hela landet.

   

   

  2022