Våra tjänster

Vi har arbetat med fastigheter under mycket lång tid och vi gör det bra!
Med Nordic PM får ni alltid en engagerad samarbetspartner med stor närvaro. 

Vi förvaltar dina fastigheter som om de vore våra egna

Vill du ha hjälp med driften av din fastighet? Har du en vakans som söker ny hyresgäst? Behöver du rådgivning under en säljprocess? Då löser vi det!  

Hos oss på Nordic PM finns det mesta som fastighetsägare och hyresgäster kan tänkas behöva. De lösningar och tjänster vi erbjuder täcker såväl förvaltning av fastigheter som uthyrning av lediga lokaler och allt där emellan.

Våra duktiga fastighetskonsulter har stor kunskap inom både kommersiell förvaltning, bostadsförvaltning, ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, fastighetsdrift och de flesta fastighetsnära tjänster. Här finns även mycket lång erfarenhet av lokaluthyrning, ombyggnationer, fastighetsutveckling, projektledning och fastighetstransaktioner.

Bland våra uppdragsgivare hittar du både större och mindre fastighetsägare och företag. Åt dem förvaltar vi samhällsfastigheter, butiker, industrilokaler, bostäder, kontor, gallerior, mark och alla typer av fastigheter över hela Sverige som om de vore våra egna. Projekten vi tar oss an sträcker sig från norr till söder och storleken på uppdragen varierar beroende på om våra kunder behöver en helhetslösning eller stöttning med utvalda punktinsatser.

Läs mer om vad vi kan göra för din fastighet genom att klicka på något av våra fyra huvudområden nedan. Vill du hellre prata fastigheter med någon av våra duktiga medarbetare hittar du alla uppgifter till oss via Kontakt. Hos oss älskar vi fastigheter och bollar gärna idéer med dig om hur vi kan få din fastighet och hyresgästerna i den att må som allra bäst.