Lokaluthyrning

Vill du få hjälp med att hyra ut en lokal eller att göra en lokalförändring?
Vi kan ta hand om hela processen eller delar av den.

Group 7Created with Sketch.

Vi hjälper fastighetsägare att fylla vakanser och företag att hitta lediga lokaler

Vi på Nordic PM vet att vägen till framgångsrik uthyrning går via personlig kontakt och effektivt arbete på plats. Eftersom vår affärsmodell präglas av flexibilitet kan vi erbjuda såväl ett heltäckande uthyrningsansvar som enstaka punktinsatser.

Vår uthyrningsprocess 

När vi hjälper till med uthyrning av lokaler agerar vi som fastighetsägarens representant under hela uthyrningsprocessen – från objekts- och målgruppsanalys till marknadsföring och visning till offerering, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi gör även löpande avstämningar med förvaltning och upp-dragsgivare för att hitta bra lösningar och tar hand om planering och kontakten med byggentreprenörer och arkitekter i samband med hyresgästanpassningar.

Tack vare lång erfarenhet av uthyrning och förvaltning har vi ofta upparbetade kontakter som hjälper till att matcha framtida hyresgäster med lediga lokaler.

Lokalförändring

Behöver er verksamhet frånträda hyreslokalen innan avtalet löpt ut?
Vi stöttar när ni ska gå vidare!

Att lämna en lokal innan kontraktstiden går ut kan kännas besvärligt, men det är därför Nordic PM finns
– för att göra det svåra lite lättare! Vi hjälper er att hitta en ny hyresgäst, som kan ta över kontraktet eller andrahandshyra lokalen under återstoden av avtalstiden.

Delad glädje är dubbel glädje! Ska ni endast lämna en del av lokalen ser vi över möjligheten att ge någon annan chans att nyttja den lediga ytan istället. Vi för även dialogen med fastighetsägaren angående eventuella omförhandlingsmöjligheter av ert befintliga avtal.

I och med vårt breda kontaktnät och väletablerade metoder har vi goda möjligheter att hitta den mest skyndsamma och kostnadsbesparande lösningen för er som kontraktsinnehavare.

 

Vill du veta mer om hur Nordic PM jobbar och hur vi kan hjälpa er?

Kontakta våra lokaluthyrare via Kontakta oss så berättar vi mer!

Företagspresentationer

Välkommen att ladda ned mer information här

Kontakta oss

Har du frågor gällande uthyrning är du varmt välkommen att höra av dig.

Kontakta oss

Övriga tjänster

Fastighetsförvaltning

Fastighetsutveckling

Fastighetsnära tjänster

Fastighetstransaktioner & Analys