Köpingvägen 75

Område: Oti

Ort: Fagersta

Lokaltyp: Restaurang/Café

Storlek: 158 - 442kvm

Drygt tre km från Fagersta centrum utvecklas en ny matdestination med möjlighet till etablering.

Fastigheten har ett optimalt läge vid fyrvägskorsningen i OTI/Hedkärra,
ca 3 km från Fagersta centrum, där riksvägarna 66 och 68 möter länsväg 250.

Precis vid den vältrafikerade korsningen kan vi erbjuda utmärkta möjligheter till etablering i nya och toppmoderna byggnader, vars utförande skräddarsys för att passa tänkt koncept.

Fastigheten har markytor om hela 7 500 kvm, vilket möjliggör upp till tre nya restaurangbyggnader med gott om parkeringsplatser och generöst med manöverutrymme för de många yrkesfordon som trafikerar korsningen.

Tillgängligheten är dessutom mycket god, då fastigheten har in- och utfarter mot såväl väg 66/68 som väg 250. På sikt kommer detta troligen att förbättras ytterligare, då det finns planer på att bygga om korsningen till en rondell.

Det strategiska läget är mycket gynnsamt, med optimal exponering vid den vältrafikerade knutpunkt där riksvägarna 66 och 68 möter länsväg 250, och som dagligen passeras av ca 11 000 fordon.

De flesta av dessa är på väg till och från långväga destinationer, och då platsen ligger på ett alldeles lagom avstånd från exempelvis Stockholm (ca 17 mil) och Sälenfjällen (ca 25 mil) så är den ett naturligt stopp på vägen.

Såväl i regionen som i centrala Fagersta finns ett begränsat utbud av vägkrogar, vilket innebär gynnsamma förutsättningar för aktörer som vill etablera en ny matdestination i Oti/Hedkärra.

2018 öppnade Sibylla som den första snabbmatskedjan på orten. De har redan under första året haft en väldigt bra omsättning och ligger top 10 inom kedjan.

Kommunikationer

Genom kommunen går riksväg 66 och riksväg 68. Tågtrafiken är väl utbyggd, en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ungefär en timme. Till Stockholm tar det drygt två timmar med tåg eller bil.

Service

Drygt tre km från Fagersta centrum, vid Oti/Hedkärra, utvecklar vi på Nordic PM en ny matdestination med möjlighet till etablering av flera olika koncept, i form av vägkrogar och drive-in-restauranger.

Vill du veta mer?

Joakim Orthén

Förvaltare

070-254 06 01 joakim.orthen@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.