operativ Uthyrningschef

Här nedan finner du information om tjänsten

Vill du växa tillsammans med oss? Våra kunder expanderar och vi söker nu dig som är en skicklig uthyrare av kommersiella lokaler och som är sugen på att ta nästa steg. Har du goda uthyrningsresultat i bagaget och vill driva uthyrningsfunktionen hos oss? Är du en skicklig förhandlare som gillar att göra affärer? Vi är ett entreprenörsdrivet och snabbfotat bolag med familjär företagskultur. Vi har långa kundrelationer, ger stort mandat till våra medarbetare och vi gillar att ha kul på jobbet! Välkommen!

Tjänsten
Som uthyrningschef hos oss ansvarar du för att utveckla strategi och koncept och ansvarar för att vi har en bra och effektiv uthyrningsfunktion nationellt. Du stöttar våra förvaltare som finns i hela Sverige och du genomför själv de större uthyrningarna. Förvaltarna sköter omförhandlingar och mindre uthyrningar. På sikt räknar vi med att personalansvar för en grupp uthyrare ingår i rollen.

Du utgår från vårt kontor i Danvikstull. Resor förekommer ca en dag i veckan.

Vi erbjuder
Nordic PM är ett entreprenörsdrivet värderingsstyrt bolag med fokus och engagemang för våra kunder och uppdrag. Vi har långa kundrelationer, mycket nöjda kunder och medarbetare och vi tycker om att ha roligt tillsammans. Vi lever efter våra värderingar som är professionalism, flexibilitet, snabbhet och nytänkande. I rollen får du stort eget ansvar och har stora möjligheter att påverka. Företagskulturen präglas av prestigelöshet och hjälpsamhet, vi har god sammanhållning och månar om varandra.

Din bakgrund och person
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Gedigen erfarenhet från uthyrning av kommersiella lokaler med dokumenterat fina resultat samt goda kunskaper i hyresjuridik är ett krav. Som person är du driven och säljorienterad, proaktiv och strategisk. Du gillar att förhandla och att göra affärer.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 17 januari 2023. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.     

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se