Långgatan 22

Lediga butiks- och lagerytor i Bollnäs centrum.

Om lokalen

Lediga butiks- och lagerytor i Bollnäs centrum.

Etablera er verksamhet i tillgängligt centrumområde med gott om yta för butiksverksamhet och lager. Lediga ytor mäter totalt 501kvm, men består av två ytor om 155 samt 346 kvm.

Välkommen att kontakta oss för vidare information och visning.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik

Storlek

155 - 501kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Bollnäs

Ort

Bollnäs

Område

Bollnäs centrum

Gatuadress

Långgatan 22

Kommunikationer

Riksvägarna 50 och 83 ligger ett stenkast bort och gör tillgängligheten med bil mycket god.

Invid centrumområdet ligger dessutom Bollnäs station, som trafikeras av X-tåget och flera av SJ's linjer med slutstationer som Stockholm, Östersund, Gävle och Ljusdal. Här avgår också ett stort antal busslinjer mot bland annat Edsbyn, Söderhamn och Hudiksvall.

Service

I Bollnäs centrum finns allt du behöver i vardagen. Centrumområdet erbjuder mängder av butiker, matställen och tjänster. Här återfinns många större varumärken såsom Åhléns, Systembolaget, Nordea, Lindex, Waynes Coffee och Apotek Hjärtat för att nämna några. Även Bollnäs kommun, Grand hotell Bollnäs, Sveriges radio, biblioteket och kulturhuset bedriver verksamhet här.

Omgivning

Bollnäs kommun ligger i hjärtat av Gävleborgs län och har en folkmängd på runt 27 000 invånare. Av dessa bor ca 13 500 i den sjönära centralorten Bollnäs. Sysselsättningen domineras av vård och omsorg, industri, handel och kommunikation och här finns ett rikt förenings- och affärsliv. Kommunen genomkorsas av såväl Norra Stambanan som av älvarna Ljusnan och Voxnan.

Vill du veta mer?

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.