uthyrningschef

Här nedan finner du information om tjänsten

Vi på Nordic PM vet att vägen till framgångsrik uthyrning går via personlig kontakt och effektivt arbete på plats. Eftersom vår affärsmodell präglas av flexibilitet kan vi erbjuda såväl ett heltäckande uthyrningsansvar som enstaka punktinsatser. Som uthyrningschef leder du vårt uthyrningsarbete som omfattar:

 • Marknads- och områdesanalys
 • Marknadsföring och kommunikation
 • Visning, förhandling och avtalsskrivning
 • Projektgenomförande

I rollen ingår även Fastighetsutveckling. Med fokus på känsla, kvalitet och god avkastning kommer vårt förädlingsarbete höja värdet på fastigheten. I rollen ingår allt från analysuppdrag, tidigare skeden och detaljplaneändringar, upphandling, hyresgästanpassningar av lokaler till omfattande moderniseringar och förändringar av fastigheters användningsområden.

Du kommer även att arbeta med verksamhetsutveckling genom att säkerställa att det finns processer och rutiner som säkerställer ett smidigt flöde och en hög nivå på uthyrningens arbete.

Att coacha dina medarbetare mot företagets affärsmål kommer vara en viktig del i ditt arbete. Uthyrningsavdelningen arbetar tätt med våra förvaltningsteam.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst fem år och som har ett genuint intresse för fastigheter och att göra långsiktiga affärer. Vi sätter stort värde på dig som person, att du ska passa in i vår organisation och trivas. 

Vidare bedömer vi att du:

 • Har erfarenhet av personalansvar.
 • Relevant högskole- eller universitetsutbildning.
 • Goda kunskaper inom svensk fastighetsmarknad.
 • Pedagogisk förmåga att enkelt förklara komplexa regelverk. t ex inom hyresjuridik.
 • Driven och kreativ, lösnings- och målinriktad.
 • Har stor ansvarskänsla och trivs med att självständigt driva ditt arbete på ett strukturerat sätt.
 • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har en god förmåga att formulera och uttrycka dig i skrift.

Dina personliga egenskaper
Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du är handlingskraftig och van vid ett självständigt arbetssätt där du själv tar ansvar för ditt arbetsområde. Du brinner för att driva verksamheten framåt och har engagemang att coacha dina medarbetare. Du är utåtriktad och duktig på att bygga relationer och att underhålla dem.  Vi tror vidare att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar kan ske snabbt.

Vi erbjuder dig
Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som vår nya Uthyrningschef får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

Uthyrningschefen rapporterar till VD och tjänsten är placerad på Nordic PM:s huvudkontor i Nacka.

Ansökan:
Sista ansökningsdag 2019-10-14

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Uthyrningschef” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, HR-chef, 070-22 59 508.