Uthyrare

 

Uthyrare till Nordic PM                   

Som uthyrare hos Nordic PM kommer du att arbeta med att säkerställa en hög uthyrningsgrad i våra kunduppdrag från mindre fastigheter till större uthyrnings- och utvecklingsprojekt. Du kommer även arbeta aktivt med att hitta nya kunder och uthyrningsuppdrag. Uthyrningen arbetar både operativt och strategiskt och i nära samarbete med både förvaltning och marknadsavdelningen så rollen är bred med många kontaktytor.


Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av Nordic PM:s uthyrnings- och marknadsavdelning som i nuläget består av sex personer och du rapporterar till vår uthyrningschef. Som uthyrare har du många kontaktytor genom nära samarbete med förvaltningen och marknadsfunktionen internt samt externt med kunder och leverantörer. Som uthyrare driver du självständigt uthyrningsprocessen från vakant lokal till signerat hyresavtal i enlighet med uppsatta mål. ett arbete som bl.a. innebär följande arbetsuppgifter:

 • Ansvara för att hyra ut lokaler för att nå företagets uppsatta mål
 • Proaktiv bearbetning av potentiella hyresgäster, mäklare och Tenant Reps för att etablera och upprätthålla ett bra kontaktnät
 • Bevaka den lokala hyresmarknaden
 • Göra behovsanalyser och presentera lokallösningar
 • Planera och genomföra sälj- och marknadsaktiviteter för respektive projekt och lokal
 • Registrera och dokumentera i CRM (Vitec Capifast)
 • Medverka vid prognos- och budgetarbete
 • Samverka internt med marknadsavdelningen, förvaltning och övriga i företaget
 • Ta fram marknadsföringsmaterial och marknadsföra vakanta lokaler
 • Genomföra visningar
 • Vara delaktig vid hyresgästanpassningar fram till hyresgästens tillträde
 • Kvalitetssäkra kalkyler och avtalsskrivning
 • Aktivt verka för uthyrningsgruppens utveckling genom att kontinuerligt dra in nya uthyrningsuppdrag

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsbranschen och en liknande roll, förståelse för fastigheter samt kunskaper inom hyresjuridik. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav.


Dina personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en starkt inre drivkraft och ett lösningsorienterat arbetssätt. Rollen kräver uthållighet och en vilja att ligga steget före. Förhandlingsvana och en god förmåga att kommunicera är andra viktiga egenskaper. Du behöver vara lyhörd och bra på att skapa goda och långsiktiga relationer.

Som konsulter behöver vi dagligen anpassa oss efter våra kunders behov och förutsättningar och förändringar kan ske snabbt. Vi är ett entreprenörsdrivet företag där vi är flexibla och tillgängliga. Då du kommer att ha flera lokaler och projekt samtidigt måste du kunna prioritera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vissa uppdrag kräver mer än andra men alla behöver ges samma höga fokus.


Vi erbjuder dig

Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som medarbetare hos oss får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader. Placering är på vårt huvudkontor i Stockholm (Nacka).


Ansökan

Sista ansökningsdag 2020-05-20.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Uthyrare” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, Personalansvarig, 070-22 59 508.