Redovisningsekonom

Här nedan finner du information om tjänsten

Letar du efter ett spännande jobb inom redovisning och vill vara med att utveckla vår ekonomifunktion? Nordic PM är inne i en spännande tillväxtfas och söker nu dig som vill vara med och göra skillnad. Här finns möjlighet att utvecklas i ett snabbt växande, prestigelöst och medmänskligt företag med hjärtat på rätt ställe.

Som redovisningsekonom på Nordic PM kommer du att ha många olika kontaktytor med såväl kollegor som med uppdragsgivare i våra fastighetsförvaltningsuppdrag. Du utgör en del av vår ekonomiavdelning, som idag består av 6 personer, och du rapporterar till vår ekonomichef.

Din roll             
Rollen innebär att självständigt kunna driva arbetet med redovisning och vara delaktig i att utveckla arbetssätt och rutiner. Som person behöver du därför vara noggrann och strukturerad med en god förmåga att kommunicera på olika nivåer. Arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande. Eftersom vi är konsulter behöver vi dagligen anpassa vårt arbete utifrån våra kunders behov och förutsättningar. Därför är det viktigt att du har en prestigelös inställning och är redo att stötta upp brett inom teamet. Det kan gälla allt ifrån att skapa och registrera verifikationer, kontera leverantörsfakturor eller organisera i arkivet m.m.

Som redovisningsekonom kommer du att vara involverad i stora delar av vårt dagliga redovisningsarbete, både internt inom Nordic PM och våra dotterbolag samt externt åt våra förvaltningskunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Analys av nyckeltal
  • Skatt och momsdeklarationer
  • Kundkontakter
  • Proaktivt identifiera förbättringsmöjligheter i processer gällande redovisningen
  • Övriga arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning

Dina egenskaper och erfarenheter
Vi söker dig som har universitetsexamen, eller motsvarande, med inriktning mot redovisning. Vi tror att du har minst 3–5 års relevant yrkeserfarenhet. Rollen kräver goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel. Vi arbetar även i system såsom Visma Administration, Visma Control, Centsoft och Palette.

Som person är du ansvarstagande och initiativrik med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Rollen kräver att du är noggrann i kombination med förmågan att prioritera och arbeta mot deadlines. Vidare är du resultatorienterad och har en stark analytisk förmåga. Vi ser att du är kommunikativ och trivs med att arbeta mot många kontaktytor i organisationen. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande.

Vi erbjuder dig
Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som redovisningsekonom får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

Tjänsten är på heltid och placering är på vårt huvudkontor i Danvikstull, Nacka.

Ansökan:
Sista ansökningsdag 2022-04-25

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Redovisningsekonom” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, HR-chef, 070-22 59 508.