Viderögatan 5

Prisvärt kontor om 100 kvm uthyres i andra hand invid Kistamässan

Om lokalen

Prisvärt kontor om 100 kvm uthyres i andra hand invid Kistamässan

Vill ni dela kontorsyta med en väldigt trevlig och professionell större aktör som sedan många år är verksam inom distribution av bilreservdelar till marknaden för bilreparationer och service?

De har vuxit ur en del av sina fina kontorsytor i Kista och söker nu efter en glad och trevlig hyresgäst att dela sina lokaler med, där delar av gemensamma ytor såsom konferensrum, pentry, WC m.m. kommer att kunna ingå utan extra hyra.

Området för er verksamhet får gärna vara inom logistik, teknik eller administration men viktigare än detta är att ni i grunden är glada och seriösa och ser nyttan av att samverka med andra företagare i lokalen.

Den fina lokalen ligger en trappa upp i fastigheten och håller en god standard med fräscha ytskikt på väggar och tak, och de flesta kontorsytorna är försedda med sobra textilmattor, som bidrar till en lugn och behaglig arbetsmiljö.

Inflyttning kan ske efter överenskommelse, med möjlig kontraktslängd från ett år upp till drygt tre år. Det finns även möjlighet att teckna överenskommelse att nyttja den befintliga kontorsinredning som syns på bilderna i denna annons.

Tveka därför inte att ta kontakt med oss för närmare information om lokalerna och möjligheterna att hitta flexibla lösningar.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

100kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Stockholm

Ort

Kista

Område

Kista

Gatuadress

Viderögatan 5

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från fastigheten:

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter.

- T-bana - En promenad till Kista centrum och t-banestationen tar ca 10 minuter.

- Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 10 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

- Buss - I närheten av fastigheten finns hållplatser för ett flertal olika busslinjer som trafikerar bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby, Arlanda och Vallentuna.

Parkering

P-platser finns att hyra intill fastigheten och det finns även besöksparkering vid entrén.

Service

Fastigheten ligger en kort promenad från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m.

Den populära och välbesökta Kistamässan, som är Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning, ligger bara några kvarter bort, intill nybyggda Victoria Tower som bl.a. inrymmer Scandics nya hotell med möjligheter till möten och konferenser i unik och exklusiv miljö.

Omgivning

Fastigheten ligger i dynamiska Kista, där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma. En betydande del av dessa återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, Tele2, IBM, Microsoft, Intel m. fl.

Här finns även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag, som är växande branscher i Kista. Såväl KTH som Stockholms universitet har också filialer för utbildning och forskning här.

Vägbeskrivning

Från E4 tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista, och tar sedan av in på Hanstavägen i Kista för att därefter svänga in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Torshamnsgatan som en tvärgata vid trafikljusen, där tar man till vänster och efter ca 100 meter tar man till höger in på Viderögatan, där fastigheten ligger på nr 5, vid vändplatsen.

Vill du veta mer?

Markus Gahnfelt

Uthyrare

073-9808041 markus.gahnfelt@nordicpm.se

Intresseanmälan