Verkstadsgatan 11

Nu finns möjligheten att etablera butik i attraktivt handelsområde i Höganäs.

Om lokalen

Nu finns möjligheten att etablera butik i attraktivt handelsområde i Höganäs.

På Verkstadsgatan 11 finner ni en rymlig butikslokal i attraktivt handelsområde i Höganäs.

Butiken bjuder på ljusa fräscha ytskikt med ett stort lunchrum, pentry samt WC.
Lokalen förses med två stora fönsterpartier från golv till tak samt en glasad dörr för optimalt ljusflöde. Till butiken finns både trappa och ramp för att lätt kunna ta emot olika leveranser och transporter.

Vägg i vägg ligger ytterligare en vakant butikslokal om 187 kvm. Lokalytorna är flexibla och går att sammanslå för en ännu större etablering. I denna lokal finns lunchrum/förråd samt pentry och WC.

Lokalen står hyresledig idag, vilket möjliggör snabbt tillträdde till ytan.

Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik

Storlek

140kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Höganäs

Ort

Höganäs

Område

Tjörröd

Gatuadress

Verkstadsgatan 11

Kommunikationer

Bil: Från de två stora Eropavägarna E4 och E20 åker ni mot Höganäs på riksväg 111 eller 112 mot industri och handelsområdet i Tjörröd. Från Kullagatan tar ni höger in på Gärdesgatan och första vänster in på Verkstadsgatan och ni hittar fastigheten på vänster sida.

Buss: Ca 100 m från fastigheten finns buss 201 hållplats Verkstadsgatan (Höganäs Sporthall - Höganäs Långaröd). På Kullagatan hittar ni även buss 222 (Mölle busstation - Höganäs Stadshuset) och 223 (Arild bussplats - Höganäs Stadshuset) hållplats Sandflyget som ligger ca 400 meter från fastigheten.

Flyg: Södra Höganäs i långaröd finns en liten flygplats på Sjöcronavägen.

Cykel och gångväg: Det är lätt att transpotera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten som ligger ca 2 km från centrum.

Parkering

Parkeringsplatser finns på fastigheten

Service

I närområdet finns det till största del outletbutiker, matbutiker, bilverkstad och återvinningcentral. Ärtan och Bönan ligger även i närheten som är erbjuder en härlig promendsträcka i skogen med fin natur och grillplats.

Företag som keramikfabriken, Höganäs energi, BoxinBAG & CO, Iittala outlet, Orrefors Kosta Boda, Mölle Fiskrökeri, Lager 157 och Tidningsbärarna ligger i området.

Lunchresturanger i området är bl.a. Pannkaksladan lite längre bort på Vetrkstdasgatan. Garage bar, Höganäs Saluhall, Jourpizza och Aquarius Pub, Cafe Bistro och Phhunn Thai.

Omgivning

Tjörröds industri och handelsområde ligger i Norra delen av Höganäs. Som ursprunligen är ett fiskeläge och gruvindustri för brytning av kol med närhet till havet.

Fastigheten ligger i ett större outlet och industriområde med flertalet butiker.

Det är lätt att ta sig till fastigheten via riksväg 111 och 112 .

Vägbeskrivning

Från de två stora Europavägarna E4 och E20 åker ni mot Höganäs på riksväg 111 eller 112 mot industri och handelsområdet i Tjörröd. Från Kullagatan tar ni höger in på Gärdesgatan och första vänster in på Verkstadsgatan och ni hittar fastigheten på vänster sida.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.