Vasagatan 12

Rymligt och modernt kontor i suveränt cityläge.

Om lokalen

Rymligt och modernt kontor i suveränt cityläge.

I bästa cityläge på Vasagatan 12 hittar ni denna stora och fräscha kontorslokal om 837 kvm med närhet till allt som Stockholms citykärna har att erbjuda.

Lokalen har i dagsläget en varierad planlösning med två öppna kontorslandskap och några inglasade rumsindelningar. Det finns både större konferensrum och mötesrum i olika storlekar. Det finns två ingångar till lokalen från hisshall med tre hissar. I anslutning till ena ingången finns ett mindre pentry och kaffestation. Kontoret erbjuder även en generös pausyta med fräscht pentry, kopiatorrum, förråd samt flertalet toaletter och RWC med dusch.

Här sitter ni endast ett stenkast från Stockholms centralstation med utmärkta kommunikationer via både tåg, tunnelbana och buss samt all tänkbar service precis utanför porten. I det direkta närområdet finns Drottninggatan, World Trade Center och Stockholms stadshus.

Välkommen att boka tid för virtuell visning eller visning på plats!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

837kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Stockholm

Ort

Stockholm

Område

Stockholms City

Gatuadress

Vasagatan 12

Kommunikationer

Centralstationen ligger ett stenkast bort och erbjuder bästa möjliga kommunikationer med såväl tåg, flygbussar och Arlanda express som med tunnelbanans och pendeltågens samtliga linjer samt flertalet busslinjer.

Service

Stockholms city erbjuder all nödvändig service och lite till. Här återfinns de flesta större aktörer inom restaurang, handel och hotell och alla tänkbara tjänster finns på gångavstånd från kontoret. Däribland gym, postombud, livsmedelsbutiker och vårdaktörer.

Omgivning

Fastigheten på Norrmalm, mitt i centrala Stockholm, har direkt närhet till både citypuls och naturskön miljö vid Riddarfjärdens vatten vid Klara mälarstrand med utsikt över stadshuset och stadshusparken. Området domineras av kontorshus, butiker och restauranger. Drottninggatans shoppingmyller med Åhlens, Waterfront Congress center och World Trade center ligger på nära promenadavstånd.

Vill du veta mer?

Linnea Minten

Uthyrare

0702667037 linnea.minten@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.