Tegeluddsvägen 92

Unik chans att hyra lokal om 1 070 kvm som så går att nyttja all från kontor till showroom, tillverkning, gym eller dylikt.

Om lokalen

Unik chans att hyra lokal om 1 070 kvm som så går att nyttja all från kontor till showroom, tillverkning, gym eller dylikt.

På Tegeluddsvägen 92 finns nu en unik chans att hyra lokal om 1070 kvm med fönsterpartier i två väderstreck samt takkupoler som förser lokalen med ljusinsläpp.

Ytorna är idag stomren vilket ger en möjlighet att skapa en unik lokal som är helt skräddarsydd utifrån er verksamhetens behov och önskemål. Öppna ytor ger flexibilitet och goda förutsättningar att skapa en modern och yteffektiv lokal oavsett om man vill sitta rumsindelat, i kontorslandskap eller aktivitetsbaserat.

Lokalen går att nyttja all från kontor till showroom, tillverkning, gym eller dylikt.

Fastigheten är ett fullservicehus som erbjuder allt från möjlighet att hyra garageplats, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering, gym i huset, omklädningsrum och dusch med bastu för husets hyresgäster, postservice mm. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare.

Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1070kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Stockholm

Ort

Stockholm

Område

Gärdet

Gatuadress

Tegeluddsvägen 92

Kommunikationer

Flera busslinjer såsom 1 och 79 passerar och stannar intill fastigheten. Man når även T-Karlaplan och T-Gärdet till fots.

Parkering

Varmgarage finns i huset med ett antal tillgängliga platser som f.n. kostar 1500-1800 kr/mån/plats exkl moms beroende på t ex läge i garaget.
Det finns även ca 40 "dagplatser" genom ett samarbete med grannfastigheten, bostadshuset 79 & Park som går att hyra för f.n. 1050 kr/mån/plats exkl moms.

Service

I fastigheten finns flera restauranger såsom WKB, Falstaff, Kenko och Carotte som även har en nyöppnad hub i entrén med deli, kaffe och smörgåsar. Gärdets Grill och Steakhouse ligger precis utanför och i intilliggande bostadshus 79&Park finns lunchbistron och caféet Ma Tante.
I fastigheten finns gymmet Hälsokällan med fria vikter, konditionsmaskiner och dagliga klasser. Det finns även omklädningsrum och dusch för hyresgäster i huset som inte är kopplade till gymmet.
Konferens- och mötesrum i olika storlekar som kan bokas av hyresgäster i fastigheten.

Omgivning

Läget på Sandhamnsgatan 63 ger ett intryck av lugn med direkt närhet till stora grönområden samtidigt som man är mittemellan Östermalm och Frihamnen med Norra Djurgårdsstaden som expanderar kraftigt.
Utsikten från majoriteten av lokalerna över Gärdesfälten ger en unik rymd. Det finns all tänkbar service såväl i huset som i närområdet och det är mycket enkelt att komma ut på en stärkande motionsrunda i det gröna.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.