Strömfallsvägen 6

Hyreslediga industrilokaler med bra läge intill Tyresövägen och endast 5 min från Tyresö Centrum.

Om lokalen

Hyreslediga industrilokaler med bra läge intill Tyresövägen och endast 5 min från Tyresö Centrum.

Nu finns chansen att hyra en egen industribyggnad för sin verksamhet.
Här erbjuds fina produktions- och förvaringsytor i entréplanet med flertalet markportar för inlastning. Den invändiga frihöjden är mellan ca 4-5,5 m och porthöjden är ca 3,7 m.

Plan 1 är idag inrett som kontor och erbjuder det mesta som finns att önska. Flertalet kontorsrum, konferensrum och fina personalytor. Från lunchrummet finns bland annat en tilltagen terrass i direkt anslutning.

Om det finns behov av att hyra mindre ytor är fastighetsägaren öppen för att titta på delningsförslag av lokalen. Man öppnar även upp för hyresgästanpassningar för att möta framtida hyresgästers önskemål.

Hela fastigheten är inhägnad och har en grind som är låst under kvällar och helger.

För visning eller mer information kontakta ansvarig uthyrare.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Tyresö

Ort

Tyresö

Område

Tyresö

Gatuadress

Strömfallsvägen 6

Kommunikationer

BUSS: Närmaste busshållsplats nås inom ca 400 och trafikeras av följande linjer: 875 till Gullmarsplan. 824 till Handen station. 819 till Brevik.

Service

I närområdet finns den del service såsom byggvaruhandel, lekland och inom kort öppnar en poplulär hamburgerkejda vid infarten till området.

För ett mer utbrett utbud så nås Tyrseö centum inom ca 1,5 km. Här finns all tänkbar handel reprensenterad, ett brett utbud av restauranger, bageri, banker, mäklarfirmor etc.

Omgivning

I Petterboda industriområde finns många branscher representerade, men huvudinriktningen är lättare industri med inslag av handel och en mindre del kontor. Här finns bland annat plast- och verkstadsindustri, bussdepå och åkeriföretag, plåtslageri, montörer, byggvaruhandel, dataföretag, restaurang, bilverkstad och olika entreprenadföretag knutna till byggbranschen. På grund av verksamheternas art är vissa fastigheter väl utnyttjade avseende tillåten byggrätt medan andra har stora outnyttjade (obebyggda) delar. SL: s bussdepå använder till exempel stora delar av tomtmarken som uppställningsplats för bussar.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.