Strömfallsvägen 6

Område: Tyresö

Ort: Tyresö

Lokaltyp: Lager

Storlek: 333kvm

Hyreslediga industrilokaler med bra läge intill Tyresövägen och endast 5 min från Tyresö Centrum.

Här erbjuds en väldisponerad lageryta i entréplanet med markport för inlastning. Den invändiga frihöjden är mellan ca 4-5,5 m och porthöjden är ca 3,7 m. En tillhörande kontorsyta finns belägen på Plan 1.

Vid behov av ytterligare kontorsyta finns det att tillgå då hela plan 1 är inrett som kontor och erbjuder det mesta som finns att önska. Flertalet kontorsrum, konferensrum och fina personalytor. Från lunchrummet finns bland annat en tilltagen terrass i direkt anslutning.

Om det finns behov hyresgästanpassningar för att möta framtida hyresgästers önskemål är fastighetsägaren öppen för detta.

Hela fastigheten är inhägnad och har en grind som är låst under kvällar och helger.

För visning eller mer information kontakta ansvarig uthyrare.

Kommunikationer

BUSS: Närmaste busshållsplats nås inom ca 400 och trafikeras av följande linjer: 875 till Gullmarsplan. 824 till Handen station. 819 till Brevik.

Service

I närområdet finns den del service såsom byggvaruhandel, lekland och inom kort öppnar en poplulär hamburgerkejda vid infarten till området.

För ett mer utbrett utbud så nås Tyrseö centum inom ca 1,5 km. Här finns all tänkbar handel reprensenterad, ett brett utbud av restauranger, bageri, banker, mäklarfirmor etc.

Vill du veta mer?

Sara Ringnell

Uthyrare

0705976634 sara.ringnell@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.