Strömfallsvägen 6

Trivsamma och effektiva industriytor med ett toppen länge strax intill Tyresövägen i Petterboda industriområde. Möjligt med snabbt tillträde.

Om lokalen

Trivsamma och effektiva industriytor med ett toppen länge strax intill Tyresövägen i Petterboda industriområde. Möjligt med snabbt tillträde.

Nu finns chansen att hyra fina industri/lagerytor för sin verksamhet.

Den invändiga frihöjden är från 6 m (underkant takstol) i den stora hallen (lägre under entresolplan) och markporten mäter 4,5*4,5 m vilket borgar för en smidig inlastning.

Lagerytan i markplan omfattar ca 437 kvm. En trappa upp på entresolplan hittar vi kontors- och personlytor om totalt 290 kvm.

Fastighetsägaren är öppen för att utföra hyresgästanpassningar enligt eventuella önskemål från hyresgäster.

Hela fastigheten är inhägnad och har en grind som är låst under kvällar och helger.

För visning eller mer information kontakta ansvarig uthyrare.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Tyresö

Ort

Tyresö

Område

Tyresö

Gatuadress

Strömfallsvägen 6

Kommunikationer

Buss: Närmaste busshållsplats nås inom ca 400 och trafikeras av följande linjer: 875 till Gullmarsplan. 824 till Handen station. 819 till Brevik.

Bil: Lättillgängligt med bil och parkeringsplatser finns längs med gatan samt p-rutor på fastigeten.

Service

I närområdet finns den del service såsom byggvaruhandel, lekland och inom kort öppnar en poplulär hamburgerkejda vid infarten till området.

För ett mer utbrett utbud så nås Tyrseö centum inom ca 1,5 km. Här finns all tänkbar handel reprensenterad, ett brett utbud av restauranger, bageri, banker, mäklarfirmor etc.

Omgivning

I Petterboda industriområde finns många branscher representerade, men huvudinriktningen är lättare industri med inslag av handel och en mindre del kontor. Här finns bland annat plast- och verkstadsindustri, bussdepå och åkeriföretag, plåtslageri, montörer, byggvaruhandel, dataföretag, restaurang, bilverkstad och olika entreprenadföretag knutna till byggbranschen.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.