Störtloppsvägen 5

Funktionellt tvåvåningskontor med närhet till Västertorps centrum och T-bana.

Om lokalen

Funktionellt tvåvåningskontor med närhet till Västertorps centrum och T-bana.

Bra kontors- och förrådslokal i två våningar beläget i källar- och entréplan i flerbostadshus med närhet till Västertorps centrum och kommunikationer.

Det rumsindelade nedre planet om 71 kvm har tidigare använts som omklädningsrum, wc och förråd. Här finns även avlopp förberett i det större rummet.

Den övre våningen om 131 kvm har nyttjats som kontor med öppen planlösning med tillgång till två mindre rumsindelade ytor innanför de båda entréerna. Här finns även pentry, WC med dusch samt vask och förberett avlopp invid trappan ner till källarytorna.

Tillgängligheten mellan planen är god i och med den interna trappan. Källarplanet har dessutom utgång till intilliggande trapphus med hiss och övre plan har två egna ingångar från markplan, en huvudentré via framsidan och en på baksidan med en mindre uteplats.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

202kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Stockholm

Ort

Hägersten

Område

Västertorp

Gatuadress

Störtloppsvägen 5

Kommunikationer

Med bil når du Stockholms centrala delar på runt en kvart.

Tunnelbanans station Västertorp ligger dessutom bara ett stenkast bort, mellan Störtloppsvägen och Västertorpsvägen. Från stationen tar det endast 5 minuter att nå fastigheten till fots.

Service

Västertorps centrum ligger i det direkta närområdet. Här erbjuds sedvanliga servicetjänster såsom butiker, restauranger, bank och apotek. Södermalms, centrala Stockholms och kransorternas breda serviceutbud nås snabbt med bil.

Omgivning

Västertorp är en stadsdel i Söderort, ca 5 km från Södermalm, med nära avstånd till trafikleder, servicefunktioner och promenadstråk. I närområdet finns Västertorps centrum, ett stort antal aktörer inom blandade branscher samt gott om trivsamma flerbostadshus.

Vägbeskrivning

Från centrala Stockholm når du fastigheten både via Södertäljevägen och via E20/E4. Ta avfart 153 vid Trafikplats Västertorp.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.