Stora Torg 6

Optimalt butiksläge med utsikt över Stora Torg mitt i centrala Eslöv!

Om lokalen

Optimalt butiksläge med utsikt över Stora Torg mitt i centrala Eslöv!

Missa inte chansen att etablera din verksamhet på en attraktiv adress mitt i centrala Eslöv!

Här kommer ni ha optimalt skyltläge med stora fönsterpartier med fri utsikt över Stora Torg med bra ruljangs på gatorna.

Butiksytan om 83 kvm har tidigare nyttjats av Pressbyrån. Lokalen är idag uppdelad i två olika schakt. Ena delen av lokalen frontas ut mot gatan och den andra har tidigare nyttjats som personalytor samt förrådsytor.

Nu finns möjlighet att forma lokalen efter er verksamhets behov och önskemål. Uppfräschning av lokalens ytskikt ingår i bashyran.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för ytterligare information!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Storlek

83kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Eslöv

Ort

Eslöv

Område

Centrum

Gatuadress

Stora Torg 6

Kommunikationer

För den bilburna nås lokalen på ca 20-30 minuter från centrala Malmö, Lund och Hörby.
Åker du kommunalt tar du dig smidigt hit med pendeltåg från Malmö, Lund, Kastrup/Köpenhamn och Helsingborg. Eslöv järnvägsstation ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av både Skånetrafiken, Pågatågen, Snälltåget och Öresundståg. Stationen är också knutpunkt för kommunens busslinjer.

Service

Fastigheten, belägen precis invid Stora torg i Eslöv centrum, ligger på mycket bekvämt avstånd från de servicetjänster man kan tänkas behöva med flertalet blandade aktörer inom restaurang, livsmedel, försäljning och kontorsverksamhet. Här finns bland annat Galleria köpmannen, Hotell Stensson och Bian biograf.

Omgivning

Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde i slutet av 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare. Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde under 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.