Södra vägen 5 C-E

Med fin havsutsikt och möjlighet till hyresgästanpassning finns nu chansen till kontors/vårdlokaler ett stenkast från Härnösands centrumkärna.

Om lokalen

Med fin havsutsikt och möjlighet till hyresgästanpassning finns nu chansen till kontors/vårdlokaler ett stenkast från Härnösands centrumkärna.

Nu finns en unik möjlighet att hyra generösa lokalytor i Härnösand.
Fastigheten ligger strategiskt intill E4:an men har samtidigt bara några minuters promenad till centrum. Här finns närhet till handel, kollektivtrafik och ett fint parkområde precis intill.

Kontorslokalen är belägen i entréplan och ligger i direkt anslutning till byggnadens huvudentrén. Lokalen är utformad för att passa Apoteksverksamhet vilket gör den lämplig i nuvarande utforming för både vård och handel. Fastighetsägaren är öppen för att utföra hyresgästsanpassning där ni som hyresgäst får skräddarsydda lokaler anpassade efter era behov.

I dagsläget är lokalen är rumsindelade med en korridor löper genom hela våningsplanet. Det finns kontorsrum, konferensrum, personalutrymme samt wc-grupp.

Utvändigt möter en välkomnande huvudentré med god access och fina parkeringsytor. Entréhallen är rymlig, ljus och erbjuder service i form av ett café.

Området är känt för sin vårdverksamhet med bland annat både vårdcentral och folktandvården som är belägna här. Runt hela fastigheten finns fina grönytor för rekreation.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

196 - 196kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Härnösand

Ort

Härnösand

Område

Härnösand

Gatuadress

Södra vägen 5 C-E

Kommunikationer

Bil: Goda parkeringsmöjligheter ges på fastigheten. E4:an passerar precis intill och till Sundsvall tar det cirka 40 min. Till Örnsköldsvik tar resan ca 1h. Mycket goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning på fastigheten.

Buss: Närmaste busshållplats nås inom 100 m och trafikerar blanda annat Härnösands centralstation.

Tåg: Ca 1 km från fastigheten är Härnösands centralstation som trafikeras av SJ.

Flyg: Läget på fastigheten erbjuder utmärkta kommunikationer dels genom sin direkta närhet till E4:an men också genom flygplatsen som bara ligger ca 30 km söder ut och nås på 25 min.

Service

Inom 500 meters radie finns följande:
Viva Napoli Pizzeria, Tinas Diner; Cafe Härnösands sjukhus, Gulf Bensinmack, Matverkstan, Kondetori Tullporten, McDonalds

Inom 1 km radie finns följande:
Härnösands centrum med brett utbud av service och tjänster. Exempelvis finns Swedbank, Handelsbanken, Systembolaget, Intersport, Länsförsäkringar.

Omgivning

Härnösand är centralorten i kommunen och folkrikast med sina 25 000 invånare. Fastighetens läge är exeptionellt bra med både gångavstånd till centum och all den service som erbjuds samt en härligt vy över havet då tomten angränsar mot Östersjön. Även en härligt parkyta finns som närmsta granne.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.