Smedjegatan 6

Område: Sickla

Ort: Nacka

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 72kvm

Dokument & länkar

Kontor med vacker utsikt över Sickla.

Välkomna till nybyggt kontor, färdigställt våren 2024, med plats för 10 medarbetare. Här hamnar ni högst upp i fastigheten med utsikt över Sickla och Hammarby sjöstad.

Smedjegatan 6 ligger mitt i hjärtat av Sickla och här utvecklas både kontorsmiljö, bostäder och handel. Kontoret är perfekt för er som gillar en modern touch och uppskattar närhet till restauranger, träning och natur.

Här finns gott om parkeringsmöjligheter och promenadavstånd till kollektivtrafik.

Ni erbjuds ett andrahandskontrakt som kan anpassas efter era önskemål på löptid. Förstahandshyresgäst är Nordic PM AB som blir er granne!

Hör av er för frågor eller för att boka en visning!

Kommunikationer

Tvärbanan: 10 min till Gullmarsplan Buss: 6 min till Slussen Cykel: 10 min till Slussen Bil: Direktaccess till Södra länken och Värmdöleden Saltsjöbanan: 5 min till Slussens nya terminal (trafikstart 2026) Nya tunnelbanan: 7 min till T-Centralen (trafikstart 2030)

Parkering

Parkeringsmöjligheter i både varm och kallgarage finns i området. Därtill finns det flertalet parkeringsplatser för kundbesök eller anställda i anslutning till fastigheten.

Service

Kontoret ligger mitt i hjärtat av Sickla och runt om finns ett stort utbud av restauranger och caféer, bland annat Urban Deli, Bastard Burgers, Friends Corner, Robin Delselius Bageri och Holy Kebab.

I köpkvarteret finns ett av Stockholmsområdets största butik- och serviceutbud med handel och dagligvaruhandel. passa på att handla på ICA, Hemköp eller Willys påvägen hem!

Curanten, som ligger i grannfastigheten, är ett helt hus dedikerat åt hälsa och välmående med läkare, tandläkare, naprapater, sjukgymnaster, MVC och BVC.

Ett stenkast bort finns Dieselverkstaden, som erbjuder ett stort kulturutbud med bland annat biograf, bibliotek, konsthall, kulturverkstäder och teaterscener.

Passa på att vara aktiv på lunchen eller efter arbetsdagen på ett av de flera gymmen, Klätterverket, padelbanorna, fotbollscenter eller tennis nere vid Sickla strand.

För era besökare finns Clarion Collection Hotel Tapetfabriken med 240 rum, restaurang, bar och konferens i området.

Vill du veta mer?

Victor Brandqvist

Uthyrare

073-072 85 50 victor.brandqvist@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.