Skälbyvägen 7A

Nu ges möjlighet att sitta i nybyggt kontorshus som erbjuder det lilla extra. Byggnaden stod klar 2020 och lokalen kommer att bli i toppskick.

Om lokalen

Nu ges möjlighet att sitta i nybyggt kontorshus som erbjuder det lilla extra. Byggnaden stod klar 2020 och lokalen kommer att bli i toppskick.

Välkommen till ett modernt och unikt utformat kontorshus intill E20 vid Nykvarn.
Här finns möjlighet att anpassa detta kontor om totalt 206 kvm efter era önskemål. Lokalen har ett generöst ljusinsläpp tack vare många stora fönster i tre väderstreck. Det finns en industriell karaktär med betonggolv,
grovputsade väggar, synliga installationer och dova färger som tillsammans skapar en råare känsla. Eller så kan en mer traditionell anpassning ske för den som önskar.

Möjlighet till fri parkering på fastigheten.

Hör gärna av dig för att ställa frågor eller boka en visning!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik/kontor

Storlek

206kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Nykvarn

Ort

Nykvarn

Område

Nykvarn

Gatuadress

Skälbyvägen 7A

Kommunikationer

Till Nykvarn kan du åka snabbtåg på Svealandsbanan från Stockholm och Eskilstuna. Tågresan tar ca 30 minuter från båda orterna. Buss 780 och 781 trafikerar sträckan Södertälje-Nykvarn. Sommaren 2020 startade byggnationen av en upplyst gång- och cykelväg från Mörby i Nykvarn till Vasa i Södertälje. Med bil tar det ca 50 min till både Skavsta och Bromma flygplats.

Parkering

Det finns 32 st p-platser direkt utanför huset, varav 16 st med laddplats.

Service

Burger King ligger precis intill. Nära till Mc Donalds på andra sidan E4:an. OKQ8 ligger vid avfarten från E4:an. Turinge Ost och Vin serverar lunch tis-sön. Vidbynäs golfrestaurang. I närliggande Nykvarns centrum finns flera restauranger, Ica, Systembolag samt ytterligare service.

Omgivning

Nykvarns kommun är en expansiv kommun som vill och kan mycket. Den procentuella befolkningsökningen har under flera år i rad legat bland de 15 främsta i riket och befolkningens medianinkomst tillhör det övre skiktet i Sverige.
Kommunens vision 2035 tar fasta på möjligheterna att utvecklas, leva och bo i Nykvarn. Visionen syftar till att inspirera till handling idag, i morgon och alla kommande dagar. Att gå i en riktning som andas framtidstro, utveckling och tillväxt under mottot hållbarhet, mod och handling.
Planeringen för industriområdet Stockholm Syd/Mörby med 6 miljoner kvm mark innebär utvecklingsmöjligheter för företag som verkar inom många olika näringslivssegment, allt ifrån logistik till teknik- och ren industriverksamhet. Vid ingången till området från motorvägsavfart E20 finns mycket goda möjligheter till byggnation av serviceinriktad verksamhet.

Vill du veta mer?

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

0768548542 ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

Intresseanmälan