Skälbyvägen 7A

Nu ges möjlighet att sitta i nybyggda kontorslokaler som erbjuder det lilla extra. Byggnaden stod klar 2020 och lokalen är i toppskick.

Om lokalen

Nu ges möjlighet att sitta i nybyggda kontorslokaler som erbjuder det lilla extra. Byggnaden stod klar 2020 och lokalen är i toppskick.

Välkommen till ett modernt och unikt utformat kontor intill E20 vid Nykvarn.
Kontorslokalen om totalt 778 kvm har en industriell karaktär med grovputsade väggar, synliga installationer i de gemensamma ytorna, snygga golv och dova färger som tillsammans skapar en råare känsla. Huset är nybyggt 2020 så allt är nytt och fräscht.

Lokalen har ett generöst ljusinsläpp tack vare många stora fönster i flera väderstreck. Planlösningen är rumsindelad med kontor i olika storlekar, flera mötesrum, två konferensrum samt en entré med pentry, matplats samt loungedel i härlig öppen planlösning. Tre smakfullt inredda wc, en separat dusch samt en rwc med dusch. Stort gym med helt nya maskiner.

Möjlighet till fri parkering på fastigheten.

Hör gärna av dig för att ställa frågor eller boka en visning!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik/kontor

Storlek

778kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Nykvarn

Ort

Nykvarn

Område

Nykvarn

Gatuadress

Skälbyvägen 7A

Kommunikationer

Till Nykvarn kan du åka snabbtåg på Svealandsbanan från Stockholm och Eskilstuna. Tågresan tar ca 30 minuter från båda orterna. Buss 780 och 781 trafikerar sträckan Södertälje-Nykvarn. Sommaren 2020 startade byggnationen av en upplyst gång- och cykelväg från Mörby i Nykvarn till Vasa i Södertälje. Med bil tar det ca 50 min till både Skavsta och Bromma flygplats.

Parkering

Det finns 32 st p-platser direkt utanför huset, varav 16 st med laddplats.

Service

Burger King ligger precis intill. Nära till Mc Donalds på andra sidan E4:an. OKQ8 ligger vid avfarten från E4:an. Turinge Ost och Vin serverar lunch tis-sön. Vidbynäs golfrestaurang. I närliggande Nykvarns centrum finns flera restauranger, Ica, Systembolag samt ytterligare service.

Omgivning

Nykvarns kommun är en expansiv kommun som vill och kan mycket. Den procentuella befolkningsökningen har under flera år i rad legat bland de 15 främsta i riket och befolkningens medianinkomst tillhör det övre skiktet i Sverige.
Kommunens vision 2035 tar fasta på möjligheterna att utvecklas, leva och bo i Nykvarn. Visionen syftar till att inspirera till handling idag, i morgon och alla kommande dagar. Att gå i en riktning som andas framtidstro, utveckling och tillväxt under mottot hållbarhet, mod och handling.
Planeringen för industriområdet Stockholm Syd/Mörby med 6 miljoner kvm mark innebär utvecklingsmöjligheter för företag som verkar inom många olika näringslivssegment, allt ifrån logistik till teknik- och ren industriverksamhet. Vid ingången till området från motorvägsavfart E20 finns mycket goda möjligheter till byggnation av serviceinriktad verksamhet.

Vill du veta mer?

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

0768548542 ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

Intresseanmälan