Sjödalsvägen 21 D

Om lokalen

Flexibel butikslokal i nybyggt bostadshus i projektet Sjödalsterrassen.

Lokalen passar som butik och/eller kontor och har stora skyltfönster. God tillgänglighet via två egna entréer från gatan och med fin exponering mot gångstråket.

Planlösningen är öppen och de många fönstren ger ett fint ljusinsläpp. Goda möjligheter att kunna påverka utformningen och skräddarsy en optimal lokal som anpassas med planlösning, inredning och installationer för att passa tillträdande hyresgästs verksamhet.

Inflyttning kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Vi ser gärna en hyresgäst med en verksamhet som erbjuder de boende i fastigheten och området en bra service, alternativt en kontorsverksamhet med kommersiell inriktning som exempelvis mäklarbyrå. Verksamheten bör dock vara bullerfri då lokalen ligger i ett bostadshus.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik/kontor

Storlek

121kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Huddinge

Ort

Huddinge

Område

Huddinge

Gatuadress

Sjödalsvägen 21 D

Kommunikationer

Bussen stannar nära och på promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill.

Parkering

Garageplats går att hyra för 1 375 kr/mån ink moms. Det finns även möjlighet att hyra garageplats med laddplats för 1600 kr/mån + elförbrukning.

Service

Ett stenkast från fastigheten finns flera restauranger samt gymmet Puls & Träning.

I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö med öppna gator och välkomnande torg. Här finns butiker som är fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker och mycket mer. Centrumet består både av väletablerade kedjor och många små lokala handlare.
Men Huddinge Centrum är mer än än bara shopping. Där erbjuds även ett brett utbud av nöje, service, mat och kultur. Just nu genomgår Huddinge Centrum en stor upprustnings- och moderniseringsperiod. Resultatet blir en
upprustad stadskärna där den unika torgmiljön bevaras, samtidigt som ny modern arkitektur tillkommer.

Omgivning

I Sjödalsterrassen byggs helt nya stadskvarter där ambitionen är att skapa en plats där energi och lugn går hand i hand. En plats där det är lätt att leva, umgås och må bra.

Området präglas av goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen och smakupplevelser.

Vill du veta mer?

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

0768548542 ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

Intresseanmälan