Sandhamnsgatan 63

Område: Gärdet

Ort: Stockholm

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 191kvm

Trevligt läge på Gärdet. Närhet till både statspuls och Ladugårdsgärdet.

Fin kontorslokal om 191 kvm på plan 3 med mycket fönster och en trevlig utsikt.

Kontorslokalen har idag en funktionell planlösning med en större öppen yta och två mötesrum/kontor. Lokalen är utrustad med ett pentry och två toaletter.

Lokalen har neutrala färger. Perfekt lokal att bara flytta in i.

Lokalen ligger i perfekt läge för en promenad eller springtur på lunchen eller varför inte utnyttja gymmet som finns i huset.

Fastigheten är ett fullservicehus som erbjuder allt från möjlighet att hyra garageplats, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering, gym i huset, omklädningsrum och dusch med bastu för husets hyresgäster, postservice mm. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare.

Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats.

Kommunikationer

Flera busslinjer såsom 1 och 79 passerar och stannar intill fastigheten. Man når även T-Karlaplan och T-Gärdet till fots.

Parkering

Varmgarage finns i huset med ett antal tillgängliga platser som f.n. kostar 1500-1800 kr/mån/plats exkl moms beroende på t ex läge i garaget.
Det finns även ca 40 "dagplatser" genom ett samarbete med grannfastigheten, bostadshuset 79 & Park som går att hyra för f.n. 1050 kr/mån/plats exkl moms.

Service

I fastigheten finns flera restauranger såsom WKB, Falstaff, Kenko och Carotte som även har en nyöppnad hub i entrén med deli, kaffe och smörgåsar. Gärdets Grill och Steakhouse ligger precis utanför och i intilliggande bostadshus 79&Park finns lunchbistron och caféet Ma Tante.
I fastigheten finns gymmet Hälsokällan med fria vikter, konditionsmaskiner och dagliga klasser. Det finns även omklädningsrum och dusch för hyresgäster i huset som inte är kopplade till gymmet.
Konferens- och mötesrum i olika storlekar som kan bokas av hyresgäster i fastigheten.

Vill du veta mer?

Anna Bäckström

Uthyrare

073- 809 80 54 anna.backstrom@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.