Sandbyhovsgatan 6

Centralt i Norrköping erbjuds nu en nybyggd fastighet om ca 3900 kvm att hyra. Byggnaden är anpassad för verksamheter inom främst vård och omsorg.

Om lokalen

Centralt i Norrköping erbjuds nu en nybyggd fastighet om ca 3900 kvm att hyra. Byggnaden är anpassad för verksamheter inom främst vård och omsorg.

Nu finns en unik möjlighet att få hyra en modern och nyproducerad fastighet. Byggnaden färdigställdes under november 2019 och är i absolut toppskick.

Fastigheten ligger på Sandbyhovsgatan i centrala Norrköping och angränsar mot bostadsområdena Karlshov, Vidablick och Haga samt det stora handelsområdet Ingelsta.

Byggnaden omfattar 54 stycken lägenheter som är fördelade över tre våningsplan tillsammans med gemensamhetsytor, fina personalutrymmen samt bra serviceytor i form av flertalet tvättinrättningar, spolrum, medicinrum. Våningsplanen är idag utformade med två separata vårdavdelningar där vardera avdelningen omfattar 9 stycken bostäder. Samtliga med en centrerad umgängesyta och ett tillgängligt avdelningskök i anslutning. Lägenheterna är utformade i två olika storlekar. 1-rok om 32 kvm samt 2-rok om 47 kvm. Samtliga lägenheter är utrustade med eget pentry, RWC och en franskbalkong.

Utvändigt möter den välkomnande huvudentrén med stenlagda ytor, ordnad cykelparkering samt bilparkering för ca 16-18 bilar. Entréhallen med sina generösa glaspartier ger ett modernt intryck och gör att man redan utanför fastighet kan ana den härliga innergården som är tillgänglig för de boende. En helt perfekt utevistelse för rekreation och samvaro.

Våningsplan fyra består av ett mindre vindsutrymme som erbjuder extra förvaring till vårdbostäderna. Förvaringslösningen är utformad så att samtliga bostäder har ett tillhörande vindsförråd om ca 1-1,5 kvm. På detta våningsplan finns även byggandens teknikutrymme.

Området Sandbyhov är känt för sin vårdverksamhet med bland annat både vårdcentral och folktandvården som är belägna här. Under de senaste åren har området gått från renodlat vårdområde till att utvecklas mot ett trivsamt bostadsområde. Det är sannolikt att den utveckling kommer att fortsätta då gällande detaljplan tillåter ytterligare expansion av bostäder. I planprogrammet planeras att området skall öppnas upp ytterligare mot den trevliga parken som finns för rekreation.

Verksamheter som bedrivs i närområdet är vårdcentral, folktandvård, skola och äldreboende.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Norrköping

Ort

Norrköping

Område

Sandbyhov

Gatuadress

Sandbyhovsgatan 6

Kommunikationer

Bil: Sandbyhov ligger lättillgängligt med bil intill Stockholmsvägen och med närhet till E4:an. Till Norrköping centrum tar resan inte mer än ca 5-7 min och avståndet är ungefär det samma till påfarten för E4.an.

Fastigheten har ca 20 parkeringsplatser varav två är till funktionshindrade och kräver särskilt tillstånd. Inom två minuters gångväg finns en tilltagen gästparkering i anslutning till den befintliga vårdcentralen.

Buss: Hållplats "Sandbyhovsviadukten" ligger ca 50 meter från fastigheten och trafikeras av linjerna 40. 430 & 433 vilka kan ta dig till bland annat Norrköping centralstation men även Kolmården.

Tåg: Centralstationen ligger ca 2 km från fastigheten. Men snabbtåg reser du till Stockholm på dyga timmen (1h 15 min).

Flyg: Norrköping flygplats, även kallad Kungsängens flygplats, är en internationell flygplats 3 kilometer öster om centrala Norrköping i Östergötland. Flygplatsen ligger invid E22 och Söderleden som har förbindelse med E4.

Service

Inom kort promenadavstånd nås det stora handelsområdet Ingelstad. Det är ett storskaligt handelsområdet som idag erbjuder ett 50-tal butiker, logistikbyggnader och öppna parkeringsytor.


Flertalet av de välkända handelskedjorna finns representerade i området tillsammans med ett brett utbud av snabbmatskedjor.
Ett axplock av aktörer är följande: EM, Max, Willys, Bauhaus, Stadium, Jula, Dormy, Elon, Lager 157, Preem mm.

Omgivning

Sandbyhov är beläget i den norra delen av centrala Norrköping och angränsar mot bostadsområderna Karlshov, Vidablick och Haga samt det stora handelsområdet Ingelsta.

Området är känt för sin vårdverksamhet med blanda annat både vårdcentral och folktandvården som är belägna här. Området är under utveckling och har gått från vårdområde till bostadsområde vilket är en riktning som utveckling kommer fortsätta åt då gällande detaljplan tillåter ytterligare expansion av bostäder. I planprogrammet planeras att området skall öppnas upp mot den trevliga parken som finns för rekreation.

Verksamheter som bedrivs i närområdet är vårdcentral, folktandvård, skola och äldreboende.

Från Sandbyhovsgatan 6 till Norrköping centrum är det ca 2,5 km och kollektivtrafiken (buss) finns inom 50 meter.

Norrköping har haft en positivbefolkningsutveckling under år 2001-2018 och förväntas fortsätta under kommande år, dock inte riktigt i samma höga takt. Folkmängd beräknas öka med närmare 7 000 personer under kommande femårsperiod, från 141 676 invånare den 31 december 2018 till 148 600 invånare den 31 december 2023

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.