Rudsjöterrassen 5

Flexibel butikslokal för lättare träning såsom yoga eller annaon butiksverksamhet såsom apotek, inredning, hälsokost eller enklare café utan beredning

Om lokalen

Flexibel butikslokal för lättare träning såsom yoga eller annaon butiksverksamhet såsom apotek, inredning, hälsokost eller enklare café utan beredning

Attraktiv butikslokal med flexibel och öppen planlösning, generös takhöjd och stora glaspartier mot gatan.

Butiken är genomgående och har därmed ett rikligt ljusinsläpp från 2 väderstreck. Generös takhöjd ger trivsam rymd. Lokalens läge i huset är strategiskt mittemellan Quality Hotel Winn samt ett nyligen etablerat äldreboende.

Lokalen lämpar sig för gym eller butiksverksamhet inom service, inredning, skönhet, hälsa, restaurang och café. Butiken är belägen i fastigheten Najaden som omfattar hela 50 000 kvm med en stor variation av hyresgäster. Det tillsammans med läget invid Handens station, Haninge kommunhus och framtidsområdet Haningeterrassen där ca 600 nya bostäder projekteras ger goda förutsättningar för butiksverksamheter.

Najaden har de senaste åren genomgått en transformation med renovering och modernisering där husets exteriör ges ett nytt, modernt uttryck. I och med förändringarna i huset nyskapar vi ett flertal butikslokaler i gatuplan med god exponering mot Rudsjöterrassen och det pågående bostadsprojektet Haningeterrassen.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Haninge

Ort

Handen

Område

Haninge

Gatuadress

Rudsjöterrassen 5

Fastighetsbeteckning

Söderbymalm 3:462

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från Najaden:
- Precis intill fastigheten ligger Handens pendeltågsstation, som är en del av sträckan Nynäshamn - Stockholm - Bålsta.
- Bredvid Najaden ligger även Handenterminalen, Haninges nav för bussar, som håller på att moderniseras för att integreras i den nya Haningeterrassen som byggs precis intill fastigheten.
- Najaden nås enkelt med bil genom närheten till såväl Nynäsvägen/Väg 73 och Gudbröleden som Haningeleden/Jordbrolänken. Intill fastigheten finns parkeringsplatser i varm- och kallgarage, samt utomhusparkering.
- Det finns även ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar som leder till och från Najaden.

Parkering

Det finns parkeringsplatser i intilliggande varm- och kallgarage, varav vissa är avgiftsfria. Dessutom finns p-platser utomhus intill fastigheten.

Service

I Najaden ligger Quality Hotel Winn Haninge med 119 hotellrum, och trivsamma Brasserie X som serverar frukost, lunch och middag. De har även stor konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer och en inbjudande lounge. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudasjön.

I fastigheten finns även friskvårdsanläggningarna iTrim och Najadens Fitness Center, med gym, personlig träning och gruppträning, samt friskvård i form av naprapat, massör, medicinsk fotvård, solarium m.m.

I Najaden finns även bankkontor och tandläkare, och på promenadavstånd ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger som erbjuder all privat och offentlig service man kan önska. Här finns bank, post, valutaväxling, tandläkare, apotek, läkarmottagning, matbutik, systembolag, m.m.

Omgivning

Haninge kommun är lokaliserad på östra Södertörn, södra delen av Stockholms län. Haninge Centrum, med 80 butiker, är Södertörns största centrum med ca 5 miljoner besökare årligen. Intill Haninge Centrum ligger Handenterminalen för bussar och Handens pendeltågsstation. Haninge kommun är lokaliserad på östra Södertörn, södra delen av Stockholms län. Haninge Centrum, med 80 butiker, är Södertörns största centrum med ca 5 miljoner besökare årligen. Intill Haninge Centrum ligger Handenterminalen för bussar och Handens pendeltågsstation. Fastigheten Najadens läge kan knappast bli bättre, precis intill framtidsområdet Haningeterrassen, Handens pendeltågsstation och Handenterminalen, samt närhet till Nynäsvägen, Gudöbroleden och Haningeleden/Jordbrolänken.

Najaden har genomgått en omfattande modernisering med renovering av fasader, fönsterpartier, tekniska installationer m.m de senaste åren. Med den nya exteriören på plats skapas nu flera nya butikslokaler i gatuplanet.

Även närområdet förändras och blir en ny stadskärna och mötesplats i och med skapandet av den nya Haningeterrassen, med bostäder för över 1 000 invånare, ny bussterminal, restauranger, nöjen, biograf och integrering av pendeltågsstationen. Utöver detta ger serviceutbudet i Haninge Centrum med drygt 80 butiker, restauranger m.m. på gångavstånd, samt Rudans friluftsområde inpå knuten ett läge med mervärden utöver det vanliga.

Vill du veta mer?

Johan Thermaenius

Förvaltare

073-3871814 johan.thermaenius@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.