Rudsjöterrassen 1

Område: Haninge

Ort: Handen

Lokaltyp: Butik

Storlek: 299kvm

Yta för starkt koncept inom F&B. Optimalt läge mot Haningeterrassen, Tritons plats och bussterminalen.

Butikslokal som kan skräddarsys och anpassas för café, restaurang, deli eller bageri med husets bästa läge i hörnet mot framtida Tritons plats och en av entréerna till nya bussterminalen samt bostadsprojektet Haningeterrassen.
Lokalen är långsmal i sin utformning med god exponering och mycket glas mot gatan samt egen entré direkt från gatan. Generös takhöjden ger lokalen rymd och en mycket inbjudande känsla. Lokalen har god access till lastintag.

Ytorna kan anpassas helt efter tillträdande hyresgäst och koncept. Bilden visar endast en visionsbild på en restaurangmiljö men lokalen har förutsättningar för ett flertal olika verksamheter. Fastigheten Najaden är en blandfastighet med olika hyresgäster såsom kontor, vård, utbildning och hotell. Man etablerar även ett äldreboende i fastighetens södra del. Mixen av hyresgäster ger ett bra flöde av människor som rör sig i fastigheten, både de som arbetar i den och de som har anledning att besöka den.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från Najaden:
- Precis intill fastigheten ligger Handens pendeltågsstation, som är en del av sträckan Nynäshamn - Stockholm - Bålsta.
- Bredvid Najaden ligger även Handenterminalen, Haninges nav för bussar, som håller på att moderniseras för att integreras i den nya Haningeterrassen som byggs precis intill fastigheten.
- Najaden nås enkelt med bil genom närheten till såväl Nynäsvägen och Gudbröleden som Haningeleden/Jordbrolänken. Intill fastigheten finns parkeringsplatser i varm- och kallgarage, samt utomhusparkering.
- Det finns även ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar som leder till och från Najaden.

Parkering

Det finns parkeringsplatser i intilliggande varm- och kallgarage, varav vissa är avgiftsfria. Dessutom finns p-platser utomhus intill fastigheten.

Service

I Najaden ligger Quality Hotel Winn Haninge med 115 hotellrum och restaurang Q som serverar frukost, lunch och middag. De har även konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer och en loungebar med biljard, dart och spel för trivsam after work. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudasjön.

I fastigheten finns även friskvårdsanläggningarna iTrim och Najadens Fitness Center, med gym, personlig träning och gruppträning, samt friskvård i form av naprapat, massör, medicinsk fotvård, solarium m.m.

I Najaden finns även bankkontor och tandläkare, och på promenadavstånd ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger som erbjuder all privat och offentlig service man kan önska. Här finns bank, post, valutaväxling, tandläkare, apotek, läkarmottagning, matbutik, systembolag, m.m.

Vill du veta mer?

Johan Thermaenius

Förvaltare

073-3871814 johan.thermaenius@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.