Rudsjöterrassen 1

Perfekt butik för café, restaurang eller butik. Läget är svårslaget med stora glaspartier mot Haningeterrassen.

Om lokalen

Perfekt butik för café, restaurang eller butik. Läget är svårslaget med stora glaspartier mot Haningeterrassen.

Lokalen om total 177 kvm består av en flexibel och öppen yta som fungerar för kontor eller butik.

Läget är optimalt med stora glaspartier mot gatan som vetter mot Haningeterrassen och entré till busstorget.

Lokalen är idag en råyta och bilden på café är endast för inspiration. Lokalen iordningsställs utifrån verksamhetens behov. Här söker vi efter ett väl etablerat och starkt koncept.

Flera entréer till lokalen möjliggör en delning till två mindre enheter om behov finns.

Fastigheten, Najaden, omfattar hela ca 55 000 kvm och är arbetsplats för många människor. Här finns hotell, kontor, skola, kommunal verksamhet, vårdaktörer mm. Några av hyresgästerna är Quality Hotel Winn, Haninge Kommun, Distriktstandvården, Haningebostäder, Arbetsförmedlingen, Nordic Wellness m.fl.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Butik

Storlek

177kvm

Tillträde

Omgående eller enl. överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Haninge

Ort

Handen

Område

Haninge

Gatuadress

Rudsjöterrassen 1

Fastighetsbeteckning

Söderbymalm 3:462

Kommunikationer

Haninge ligger ca 20 km söder om Stockholm och genom en mycket bra kommunikationsplattform är det smidigt att ta sig till och från Najaden.

- Handens pendeltågsstation ligger precis intill fastigheten, och det tar ca 20 min till Stockholm C.

- Invid Najaden ligger även Handenterminalen, som är Haninges nav för busslinjerna till såväl närområdena som till grannkommunerna.

- För den som hellre tar bilen är närheten till Nynäsvägen en stor fördel, och avståndet till centrala Stockholm är endast ca 20 km. I området finns många parkeringsplatser i lättillgängliga garage, och för besökare finns det gott om utomhusparkering intill fastigheten.

Parkering

Garageplatser i varm- och kallgarage finns att hyra.

Service

I Najaden finns Quality Hotel Winn Haninge som är bemannat dygnet runt och erbjuder 115 hotellrum. Hotellet driver den populära restaurangen Q som serverar frukost, lunch och middag. De har även en väl tilltagen konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer. Loungebaren är en given samlingsplats för fredagens After Work. Här finns biljard, dart och spel att tillgå. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudansjön.

Najadens Fitness Center finns också i fastigheten. De erbjuder gym, personlig träning samt gruppträning. Här kan du även komma i kontakt med Naprapat, Massör, Medicinsk fotvård m.fl. Dessutom finns bankkontor i fastigheten.

På promenadavstånd från Najaden ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger. Där finns all service man kan önska.

Omgivning

Det strategiska läget mitt i Haninge kan knappast bli bättre, precis intill framtidsområdet Haningeterassen och med utmärkta kommunikationsmöjligheter genom omedelbar närhet till såväl Handens pendeltågsstation och Handenterminalen som till Nynäsvägen.

Dessutom ger shoppingutbudet med drygt 80 butiker i Haninge Centrum på gångavstånd, samt Rudans friluftsområde inpå knuten mervärden utöver det vanliga. I Haninge finns något för alla - en rik natur, stads- och landsbygd och en fantastisk skärgård. Det finns ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar.

Vill du veta mer?

Johan Thermaenius

Förvaltare

073-3871814 johan.thermaenius@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.