Rinkebyvägen 35

Unik möjlighet att skräddarsy lokaler i nyproducerad fastighet, särskilt lämplig för bilförsäljning, intill E18 i Danderyd.

Om lokalen

Unik möjlighet att skräddarsy lokaler i nyproducerad fastighet, särskilt lämplig för bilförsäljning, intill E18 i Danderyd.

Precis intill E18 i Danderyd kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etablering i nybyggda lokaler, som skräddarsys för att passa tillträdande hyresgästs behov. Här finns möjlighet att skapa toppmoderna lokaler för framför allt bilförsäljning.

Tomten, som är obebyggd i dagsläget, omfattar drygt 5 000 kvm och ligger mittemot den nyuppförda tennis- och padelhallen Catella Arena.

Lokalerna och den nya byggnaden utformas givetvis i samråd med tillträdande hyresgäst för att optimeras för den tänkta verksamheten, Lokalytorna kan byggas i ett spann mellan ca 1 650 - 5 000 kvm, med upp till tre våningars höjd, samt garage.

Då tomten ligger i norra delen av Danderyd, i nära anslutning till Täby och Djursholm, så lämpar den sig synnerligen väl för dig som vill nå en mycket köpstark målgrupp. Tomten har även ett bra skyltläge mot intilliggande E18 för dig som vill exponera ditt varumärke mot den vältrafikerade vägen.

Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler i attraktiva Danderyd.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1650 - 5000kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Danderyd

Ort

Danderyd

Område

Danderyd

Gatuadress

Rinkebyvägen 35

Kommunikationer

Fastigheten nås bekvämt med bil då den ligger ett stenkast från E18 och nås via avfarten vid trafikplats Danderyds kyrka och Danderydsvägen.

Något hundratal meter från fastigheten finns busshållplats som trafikeras av linje 602 (Danderyds sjukhus - Djursholms torg)

Drygt 900 meter från fastigheten finns även Roslagsbanans station Djursholms Ekeby.

Parkering

Det finns gott om plats för fordon på den stora tomten, som i dagsläget används för just fordonsparkering.

Service

Ett hundratal meter från fastigheten finns Danderyd Catering & Gourmet som serverar lunch och erbjuder Catering. I området finns även populära restaurang Östergårds som erbjuder lunch, middag och catering, konferens och festvåning. I närliggande Enebyängens handelsplats finns fler restauranger, samt ett antal butiker med ett brett utbud av varor och tjänster.

Omgivning

Fastigheten ligger i företagsområdet längs med Rinkebyvägen i Danderyd, som i hög grad präglas av företagande med inriktning mot fordonsindustrin. Här finns bl.a. fordonshallar för välkända aktörer som bl.a. BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Aston Martin m.fl. Längs Rinkebyvägen finns även Shurgard, Marindepån, Danderyds gymnasium, samt den nyöppnade tennis- och padelhallen Catella Arena.

Rinkebyvägen löper parallellt med E18, i norra Danderyd, där det i genomsnitt passerar cirka 70 000 bilar på E18 varje dag, vilket ger fastigheten goda skyltmöjligheter mot den stora mängden förbipasserande fordon.

Vägbeskrivning

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten som har adress Rinkebyvägen 35 i Danderyd. Från E18 tar man av in på Danderydsvägen österut vid Trafikplats Danderyds kyrka. Redan efter ett par hundra meter kommer man till Rinkebyvägen, som man följer norrut till fastigheten som ligger snett mittemot den nybyggda tennishallen Catella Arena.

Vill du veta mer?

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

0768548542 ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.