Östra Långgatan 32A

Nu finns chansen att hyra mitt i centrala Trosa!

Om lokalen

Nu finns chansen att hyra mitt i centrala Trosa!

På Östra Långgatan precis intill busstorget finns nu möjligheten att hyra bra lokal om 39 kvm med fint skyltläge ut mot gatan. Här har tidigare Trosa Kiropraktik haft sin verksamhet.

Ljusa fina ytor med två stora fönsterpartier ut med kullerstensgatorna. Genomgående ljusa väggar och mörk parkett på golvet. Idag har lokalen ett mindre behandlingsrum samt ett större för rehabiliteringsövningar, wc samt pentry.

Lokalen finns tillgänglig från 1 september.

Varmt välkommen att lämna ditt intresse eller kontakta ansvarig uthyrare!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik/kontor

Storlek

39kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Trosa

Ort

Trosa

Område

Trosa

Gatuadress

Östra Långgatan 32A

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Buss: Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa centrums busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.

Service

I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, matbutiker, restauranger och caféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, och besöksnäringen är därför välutvecklad i kommunen.
Nere i hamnen runt Fiskargatan finns flera populära restauranger, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna.

Omgivning

Trosa är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger i de centrala delarna av Trosa precis intill busstorget. Adressen är Östra långgatan, som smidigt nås via Högbergsgatan (väg 218) som går ner till hamnen och via de centrala delarna av Trosa.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan