Nygatan 38

Ort: Trelleborg

Lokaltyp: Restaurang/Café

Storlek: 120kvm

Dokument & länkar

Cafélokal i Valengallerian

Nu finns möjlighet att etablera Caféverksamhet i den attraktiva Valengallerian!

Valengallerian erbjuder handel och service i 3 plan med ett brett sortiment för besökarna. Här blir ni grannar med bland andra ICA, Systembolaget, Apoteket, Normal och många fler aktörer inom service, kläder och retail.

Det finns en stark fika-kultur i Trelleborg och av de närmare tre miljoner besökare som varje år kommer till Valengallerian är det många som vill ta en paus i shoppingen och njuta av en fika.


Vi letar nu en ny aktör som vill etablera sig hos oss och erbjuda våra kunder en bra service, trevligt bemötande och god fika.


Vid intresse eller frågor så kontakta ansvarig förvaltare!

Kommunikationer

Valengallerian ligger i centrala Trelleborg, en kort promenad från både centralstation och färjeterminalen.Från centralstationen går Pågatågen samt busslinjer 1, 2, 10, 146, 146, 181, 183, 184 och 190. Kommunikationen tar dig till Malmö, Lund och kringliggande orter.Till färjeterminalen ankommer flera färjor per dag - främst från Tyskland och Danmark.Med bil tar du dig till och från Malmö City på ca 20 min.

Parkering

Gallerians tak erbjuder ca 250 p-platser där första 2 timmarna är gratis.

Service

I huset finns hela servceutbudet för Gallerians besökare. Dagligvaruhandel, apotek, systembolag, servicebutiker och ett brett sortiment av klädesutbud och retailvaror.

Vill du veta mer?

Victor Brandqvist

Uthyrare

073-072 85 50 victor.brandqvist@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.