Norregatan 5A

Flexibel lokal med flera användningsområden i ett svårslaget läge.

Om lokalen

Flexibel lokal med flera användningsområden i ett svårslaget läge.

Flexibel lokal med flera användningsområden så som kontor, butik, salong, ateljé eller showroom. Lokalen ligger med bra skyltläge mot gatan med stora vida fönsterpartier.

Ytan om 75 kvm ligger med ett svårslaget läge och goda kommunikationer precis intill Stora torg och Eslövs Centralstation.

Här kommer ni bl.a. ha Systembolaget som grannen samt flera större aktörer i närområdet.

Ytan är ännu oinredd vilket ger en möjlighet att skapa en unik lokal som blir helt skräddarsydd utifrån er verksamhets behov och önskemål om materialval. Öppna ytor som ger flexibilitet och goda förutsättningar att skapa en modern, ljus och effektiv lokal.

Gör gärna en intresseanmälan, maila eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Storlek

75kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Eslöv

Ort

Eslöv

Område

Centrum

Gatuadress

Norregatan 5A

Kommunikationer

För den bilburna nås lokalen på ca 20-30 minuter från centrala Malmö, Lund och Hörby.
Åker du kommunalt tar du dig smidigt hit med pendeltåg från Malmö, Lund Kastrup/Köpenhamn och Helsingborg. Eslöv järnvägsstation ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av både Skånetrafiken, Pågatågen, Snälltåget och Öresundståg. Stationen är också knutpunkt för kommunens busslinjer.

Service

Fastigheten, belägen precis invid Stora torg i Eslöv centrum, ligger på mycket bekvämt avstånd från de servicetjänster man kan tänkas behöva med flertalet blandade aktörer inom restaurang, livsmedel, försäljning och kontorsverksamhet. Här finns bland annat Galleria köpmannen, Hotell Stensson och Bian biograf.

Omgivning

Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde under 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.