Norregatan 5 C-D

Svårslaget läge i nybyggd fastighet med toppmoderna lokaler i centrala Eslöv.

Om lokalen

Svårslaget läge i nybyggd fastighet med toppmoderna lokaler i centrala Eslöv.

På Norregatan 5 finns nu möjlighet att hyra toppmoderna lokaler i en helt nybyggd fastighet. Med centrala läge precis intill Stora torg och bara några minuters gångavstånd till centralstationen.

Här kommer ni bl.a. ha Systembolaget som grannen samt flera större aktörer i närområdet.

Ytan är ännu oinredda vilket ger en möjlighet att skapa en unik lokal som blir helt skräddarsydd utifrån er verksamhets behov och önskemål om materialval. Öppna ytor som ger flexibilitet och goda förutsättningar att skapa en modern, ljus och effektiv lokal. Lokalen om 246 kvm går att hyra i sin helhet eller dela upp i mindre ytor. Idag finns det fyra entréer till lokalen från gatan som möjliggör att dela upp ytan till 2-4 mindre lokaler om så önskas.

Lokalen passar perfekt till att nyttja som bl.a. kontor, butik, närlivs, showroom, ateljé, café och Saluhall.

I samma fastighet finns det även ytterligare en lokal om 75 kvm som finns tillgänglig att hyra.

Gör gärna en intresseanmälan, maila eller ring för mer information om lokalen eller för att boka in en visning på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Butik

Storlek

113 - 246kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Eslöv

Ort

Eslöv

Område

Eslöv centrum

Gatuadress

Norregatan 5 C-D

Kommunikationer

För den bilburna nås lokalen på ca 20-30 minuter från centrala Malmö, Lund och Hörby.
Åker du kommunalt tar du dig smidigt hit med pendeltåg från Malmö, Lund Kastrup/Köpenhamn och Helsingborg. Eslöv järnvägsstation ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av både Skånetrafiken, Pågatågen, Snälltåget och Öresundståg. Stationen är också knutpunkt för kommunens busslinjer.

Service

Fastigheten, belägen precis invid Stora torg i Eslöv centrum, ligger på mycket bekvämt avstånd från de servicetjänster man kan tänkas behöva med flertalet blandade aktörer inom restaurang, livsmedel, försäljning och kontorsverksamhet. Här finns bland annat Galleria köpmannen, Hotell Stensson och Bian biograf.

Omgivning

Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde under 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare.

Vill du veta mer?

Stefan Haslbeck

Förvaltare

0733-808082 Stefan.Haslbeck@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.