Norregatan 4

Ledig butikslokal med bra skyltläge i centrala Eslöv. Två våningsplan, bra skyltläge och egen ingång från gatan.

Om lokalen

Ledig butikslokal med bra skyltläge i centrala Eslöv. Två våningsplan, bra skyltläge och egen ingång från gatan.

Butikslokalen ligger i bästa läge mitt i centrala Eslöv, på Norregatan 4, med ingång direkt från gatan. Lokalen har ett förstklassigt skyltläge med stora skyltfönster som ger lokalen gott om ljusinsläpp och perfekta möjligheter till exponering av såväl varu- som tjänsteutbud.

Lokalen är fördelad över två våningsplan - 139 kvm på entréplan, samt en lite större yta på undre plan om 152 kvm. Entréplanet nås med ett par trappsteg från gatan ett mindre lastintag på baksidan av fastigheten.

Golven på entréplanet är genomgående försedda med en mörkgrå kulör och ljusa ytskikt på väggar och tak. Likt undre plan är det genomgående ljusa ytskikt på väggar och tak. Även här är lokalen försedd med bra ljusinsläpp.

Lokalen som tidigare har använts som blomsterbutik kan med fördel nyttjas som butik, showroom, ateljé, salong eller något liknande.

Här finns de rätta förutsättningarna för er att profilera ert varumärke på bästa sätt i Eslöv mest centrala läge. Ni kommer sitta i ett nav av olika verksamheter inom olika branscher.

Gör gärna en intresseanmälan, maila eller ring för mer information om lokalen eller för att boka in en visning på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Eslöv

Ort

Eslöv

Område

Eslöv centrum

Gatuadress

Norregatan 4

Kommunikationer

För den bilburna nås lokalen på ca 20-30 minuter från centrala Malmö, Lund och Hörby.
Åker du kommunalt tar du dig smidigt hit med pendeltåg från Malmö, Lund, Kastrup/Köpenhamn och Helsingborg. Eslöv järnvägsstation ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av både Skånetrafiken, Pågatågen, Snälltåget och Öresundståg. Stationen är också knutpunkt för kommunens busslinjer.

Service

Fastigheten, belägen precis invid Stora torg i Eslöv centrum, ligger på mycket bekvämt avstånd från de servicetjänster man kan tänkas behöva med flertalet blandade aktörer inom restaurang, livsmedel, försäljning och kontorsverksamhet. Här finns bland annat Galleria köpmannen, Hotell Stensson och Bian biograf.

Omgivning

Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde under 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare.

Vill du veta mer?

Stefan Haslbeck

Förvaltare

0733-808082 Stefan.Haslbeck@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.