Norra Källegatan 4 A-C

Var med och forma er nya kontorslokal i centralt läge!

Om lokalen

Var med och forma er nya kontorslokal i centralt läge!

På Norra Källegatan 4 finns nu möjligheten att vara med och forma ert drömkontor. Lokalen är idag mer eller mindre en rå ytan, så här har ni chansen att vara med från början för att uppfylla era behov och önskemål på utformning.

Lokalen ligger idag på plan tre med fönster på båda sidorna av lokalen som ger ett fin ljusinsläpp.

Här kommer ni sitta i ett centralt läge med flertalet större aktörer och myndigheter som grannar. Närhet till både det centrala delarna av Halmstad med bara 2 km från centralstationen och ett stenkast från härlig natur i Norre katts park.

Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för vidare information och visning!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

265kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Halmstad

Ort

Halmstad

Område

Halmstad

Gatuadress

Norra Källegatan 4 A-C

Kommunikationer

Halmstad centralstation ligger endast 2 km från fastigheten, vilket gör den lättillgänglig både med bil via E6 och med kollektiva färdmedel. Busshållplats trafikerad av flertalet linjer ligger på ca 7 minuters promenadavstånd. Halmstad city airport nås på 5 minuter med bil.

Service

Du behöver inte åka långt för att hitta det tjänsteutbud som kan behövas i vardagen. I Halmstad centrum återfinns många av de stora kedjorna inom retail och service där de även får sällskap av mer lokala aktörer. I det direkta närområdet ligger bland annat Clarion Colletion Hotel, Polismyndigheten och flertalet restauranger och konditorier.

Omgivning

Centrala Halmstad erbjuder både naturskön miljö och stadsliv med en bra mix av företagsverksamhet och trivsamma bostäder. Här bidrar bastionen och Norre katts park till en unik närmiljö med sitt vackra promenadstråk invid Nissan.

Vägbeskrivning

Norrifrån: Fastigheten nås från E6/E20 mot Norra avfartsleden mot Halmstad. Följ Norra avfartsleden hela vägen mot Norra Källegatan.

Österifrån: Kommer du istället från E4:an tar du av in på väg 25 och följer skyltarna mot Norra Källegatan.

Söderifrån: Följ E20/E6 mot Växjövägen/väg 25 i Halmstad. Följ Växjövägen, Wrangelsgatan och Norra Infartsleden mot Norra Källegatan.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.