Kvarnåsgatan 6-8

Nu erbjudes en ledig lokal i direkt anslutning till torget i Ärjäng. Perfekt för den som söker yta till butik, salong eller mindre kontor.

Om lokalen

Nu erbjudes en ledig lokal i direkt anslutning till torget i Ärjäng. Perfekt för den som söker yta till butik, salong eller mindre kontor.

Ljus och trevlig lokal med fönster och entré mot syd i markplan i direkt anslutning till torget, som öppnar upp för ett bra skyltläge.
Lokalen har en öppen yta med pentry och toalett innerst mot norr. Loftet i den norra delen går att nyttja som förvaring.

Det finns möjlighet att skärma av den öppna ytan med hjälp av loftet för att skapa till exempel personalutrymme, eller liknande efter hyresgästens önskan.

Fastighetsägaren är öppen för anpassningar av fastigheten för att på så sätt möjliggöra etableringar inom nya verksamhetsområden.

Mycket bra kommunikationer, goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till byggnaden. Närhet till service, lunchrestaurang samt mataffär.

Kontakta oss för ytterligare information och visning.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik/kontor

Storlek

41 - 41kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Årjäng

Ort

Årjäng

Område

Årjäng

Gatuadress

Kvarnåsgatan 6-8

Kommunikationer

Bil: Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalerna.

Buss: Precis utanför fastigheten finns närmsta busshållplats. Den trafikeras av linjerna 104 (Arvika) & 700 (Töckfors).

Omgivning

Årjängs kommun är en kommun i Värmlands län. Centralort är Årjäng. Kommunen är belägen vid gränsen till Norge och Västra Götalands län, med närhet till större städer som Oslo, Karlstad och Göteborg.

Årjäng omfamnas av vacker natur och kommunen arbetar aktivt med naturvård i form av förvaltning och resturering. Det finns 15 naturreservat i Årjäng.

Lokalerna har ett ypperligt läge i central Årjäng. Inom några minuters gångavstånd erbjuds en fin idrottsplats med 400 m bana, fotbollsplan samt en ishockeyrink. Idrottsplatsen angränsar mot ett stort naturområde som bjuder in till trevliga skogspromenader med ordnade promenadstigar.

Det är även gångavstånd österut till Årjängstravet, känt som Sveriges vackraste travbana. I närheten av travet hålls även den årliga Åjängs marknaden, en tradition sedan flera hundra år bak i tiden.

Söderut hittar du Västra Silen, en pittoresk sjö som är en av den största i sjöarna i Dalslands kanals sjösystem.

Fastigheten är även ett stenkast från Årjängs bibliotek och Årjängs Bad & Friskvårdcenter.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.