Kvarnåsgatan 6-8

Nu erbjudes en ledig kontorslokal i direkt anslutning till stora torget i Ärjäng. Lokalen har nyttjats som kontor men går att ställa om till butik.

Om lokalen

Nu erbjudes en ledig kontorslokal i direkt anslutning till stora torget i Ärjäng. Lokalen har nyttjats som kontor men går att ställa om till butik.

Välplanerad lokal i ett bra läge invid torget. Lokalen har entré i markplan mot torget och är genomgående med fönster åt både öster och väster. Fönster och entré mot torget öppnar upp för ett bra skyltläge. Idag är lokalen mestadels rumsindelad med en väl tilltagen yta för pentry och matplats finns.

Fastighetsägaren är öppen för anpassningar av fastigheten för att på så sätt möjliggöra etableringar inom nya verksamhetsområden.

Mycket bra kommunikationer, goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till byggnaden. Närhet till service, lunchrestaurang samt mataffär.

Kontakta oss för ytterligare information och visning.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Butik

Storlek

257kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Årjäng

Ort

Årjäng

Område

Årjäng

Gatuadress

Kvarnåsgatan 6-8

Kommunikationer

Bil: Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalerna.

Buss: Precis utanför fastigheten finns närmsta busshållplats. Den trafikeras av linjerna 104 (Arvika) & 700 (Töckfors) samt 755 (Bengtsfors) & 856 (Oslo).

Omgivning

Årjängs kommun är en kommun i Värmlands län. Centralort är Årjäng. Kommunen är belägen vid gränsen till Norge och Västra Götalands län, med närhet till större städer som Oslo, Karlstad och Göteborg.

Lokalerna har ett ypperligt läge i central Årjäng. Inom några minuters gångavstånd erbjuds en fin idrottsplats med 400 m bana, fotbollsplan samt en ishockeyrink. Idrottsplatsen angränsar mot ett stort naturområde som bjuder in till trevliga skogspromenader med ordnade promenadstigar.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.