Kvarnåsgatan 6-8

Nu erbjuds en ledig lokal i Årjäng centrum som har potentiall att vara den perfekta arbetsplatsen. Kontor, butik eller kanske en kombination av dessa.

Om lokalen

Nu erbjuds en ledig lokal i Årjäng centrum som har potentiall att vara den perfekta arbetsplatsen. Kontor, butik eller kanske en kombination av dessa.

Välplanerad lokal i ett bra läge i Årjäng centrum. Entré och fönster ut mot Kvarnåsgatan som möjligör god exponering för ditt företag. Dörr i dörr till Ica Supermarket, och runt hörnet finner du Coop Extra.

Lokalen har tidigare nyttjats som butik och kontor, men går enkelt att nyttja som endast kontor. Lokalen består av ett större utrymme och ett tiotal mindre som innefattar kök, omklädningsrum, arkiv, lager, mindre kontor, förråd och flertal pentryn.

Fastighetsägaren är öppen för anpassningar av fastigheten för att på så sätt möjliggöra etableringar inom nya verksamhetsområden.

Mycket bra kommunikationer, goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till byggnaden. Närhet till service, lunchrestaurang samt mataffär.

Kontakta oss för ytterligare information och visning.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Butik

Storlek

498kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Årjäng

Ort

Årjäng

Område

Årjäng

Gatuadress

Kvarnåsgatan 6-8

Kommunikationer

Bil: Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalerna.

Buss: Precis utanför fastigheten finns närmsta busshållplats. Den trafikeras av linjerna 104 (Arvika) & 700 (Töckfors).

Omgivning

Årjängs kommun är en kommun i Värmlands län. Centralort är Årjäng. Kommunen är belägen vid gränsen till Norge och Västra Götalands län, med närhet till större städer som Oslo, Karlstad och Göteborg.

Årjäng omfamnas av vacker natur och kommunen arbetar aktivt med naturvård i form av förvaltning och resturering. Det finns 15 naturreservat i Årjäng.

Lokalerna har ett ypperligt läge i central Årjäng. Inom några minuters gångavstånd erbjuds en fin idrottsplats med 400 m bana, fotbollsplan samt en ishockeyrink. Idrottsplatsen angränsar mot ett stort naturområde som bjuder in till trevliga skogspromenader med ordnade promenadstigar.

Det är även gångavstånd österut till Årjängstravet, känt som Sveriges vackraste travbana. I närheten av travet hålls även den årliga Åjängs marknaden, en tradition sedan flera hundra år bak i tiden.

Söderut hittar du Västra Silen, en pittoresk sjö som är en av den största i sjöarna i Dalslands kanals sjösystem.

Fastigheten är även ett stenkast från Årjängs bibliotek och Årjängs Bad & Friskvårdcenter.

Vill du veta mer?

Lisa Fredholm

Uthyrare

070-231 44 30 lisa.fredholm@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.