Kustvägen 2

Lagerutrymme nära Trosa hamn och centrum

Om lokalen

Lagerutrymme nära Trosa hamn och centrum

Behöver du lager- eller förrådsyta i Trosaområdet?
Här på Kustvägen, i fint sjönära läge, finns varmgarage om ca 97 kvm samt en tidigare smörjhall om ca 61 kvm att hyra.

1.5 km från Trosa centrum och knappa timmen med bil från centrala Stockholm.

Välkommen att höra av er för mer information eller visning på plats!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Lager

Storlek

158kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Trosa

Ort

Trosa

Område

Trosa

Gatuadress

Kustvägen 2

Kommunikationer

Fastigheten nås enkelt med bil tack vare närheten till Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Omkring 15 minuters promenad från fastigheten ligger närmaste busshållplats, Trosa centrum, som trafikeras av flera linjer. Bland annat linje 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje) och 550 (Trosa-Vagnhärad). Här avgår också Trosabussen, som går mellan Stockholm och Trosa.

Service

Fastigheten ligger inte långt från Trosa centrum och hamnområdet. I centrala Trosa finns gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, matbutiker, restauranger och caféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, och besöksnäringen är därför välutvecklad i kommunen.
Nere i hamnen runt Fiskargatan finns flera populära restauranger, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommartid.

Omgivning

Trosa är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger mycket nära riksväg 218, som ansluter till E4 och till resecentrum vid Södra Stambanan, kommande Ostlänken.

Vill du veta mer?

Linda Genborg

Uthyrare

076-382 80 26 linda.genborg@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.