Kungsgatan 20 C

Nu finns chansen till en fin lokal med bra affärsläge mitt i central Sala endast 150 meter från stora torget. Butik eller kontor, valet är ert.

Om lokalen

Nu finns chansen till en fin lokal med bra affärsläge mitt i central Sala endast 150 meter från stora torget. Butik eller kontor, valet är ert.

Trivsam butikslokal med bra läge längs med Kungsgatan i centrala Sala. Butiken har en fin entré och ett bra skyltfönster intill, en bra möjlighet att fånga uppmärksamheten från alla förbipasserande. Så väl flanerare som bilister.

Lokalen är uppdelad i två ytor. Den främre delen som frontar Kungsgatan passar utmärkt för butik eller kundmottagning och den bakre delen som butikslager samt personalyta. Här finns wc samt utgång till gården som ger möjlighet till utevistelse. Möjlighet till anpassning finns för kommande hyresgäster. I källare under lokalen finns några mindre förråd att hyra

Fina parkeringsmöjligheter erbjuds på Fiskartorget precis intill lokalen.

Kontakta oss gärna för mer information och för att boka visning av lokalen.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

63kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Sala

Ort

Sala

Område

Centrum

Gatuadress

Kungsgatan 20 C

Kommunikationer

Bil: Med bil är det 3 mil till Västerås ca 6 mil till Uppsala.

En stor gratis parkering finns i anslutning till gallerian. I kvarteren runt omkring finns ca 400 avgiftsfria parkeringsplatser

Buss: Inom 150 meter (vid Norra Esplanden) finns närmaste hållplats som trafikeras av flertalet linjer.

Tåg: En väl fungerande tåg- och busstation med destinationer i alla väderstreck och många avgångar, gör det enkelt att förflytta sig till och från Sala för arbete och studier.

Service

Precis runt hörnet nås den trivsamma gågatan Rådmansgatan som erbjuder flertalet fina butiker, restauranger och service. I sala centum finns ett brett utbud av butiker och all tänkbar service.

Omgivning

Sala är en omtyckt småstad med genuin charm. Kullerstensgatan upp till Kristina kyrka, fin och bevarad arkitektur och så de vita broarna. Sala är en stad som är lätt att tycka om. En liten stad som ändå har allt det du behöver. Idrottsanläggningar, föreningsliv, kultur, affärer och gemytliga restauranger och är bara några av de saker denna silverstad har att erbjuda.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.