Kungsängsgatan 68

Om lokalen

Fräsch och öppen kontorslokal i nybyggt bostadshus i populära Kungsängen.

Lokalen passar som butik och/eller kontor och har ett attraktivt hörnläge, med stora skyltfönster i två väderstreck med fin exponering mot gångstråket.

Genomgående fina golv samt vitmålade väggar. Pentry med kyl/frys och diskho. Fräsch och rymlig wc med dusch. Planlösningen är öppen samt ett inre mötesrum. De många fönstren ger ett fint ljusinsläpp.

I Kungsängen jobbar du på en perfekt plats i Uppsala, ett stenkast från gågatan, mysiga caféer, restauranger och tågstationen.

Välkommen att höra av dig för mer information och bokning av visning!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik/kontor

Storlek

72kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Uppsala

Ort

Uppsala

Område

Kungsängen

Gatuadress

Kungsängsgatan 68

Kommunikationer

På Kungsängsgatan jobbar du även i ett bekvämt pendlarläge med endast några minuters gångväg till Resecentrum och busshållplatser som bl.a. leder dig till direkt till Arlanda. För den bilburne finns dessutom smidig åtkomst till E4:ans södra påfart.

Omgivning

Kungsängen är en uppskattad stadsdel i Uppsala med bra närservice i form av Willys livsmedelsbutik, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån.

Vill du veta mer?

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

0768548542 ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

Intresseanmälan