Köpmangatan 29

Funktionell kontorslokal med bra läge i Centrumhuset i Vivsta centrum.

Om lokalen

Funktionell kontorslokal med bra läge i Centrumhuset i Vivsta centrum.

95 kvm verksamhetslokal med flera användningsområden väntar på nästa hyresgäst.

Vi erbjuder möjligheten att etablera sig i bra läge, en våning upp i Centrumhuset i Timrå. Här får ni bland annat Coop, Systembolaget och Kronans apotek som närmsta grannar.

Planlösningen består idag av en öppen yta invid entrén med en korridor som fortsätter inåt i lokalen. Här finns ett flertal mindre kontor och förrådsrum längs med sidorna och dessutom pentry samt wc.

Välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för mer information eller visning på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/utbildning/vård

Storlek

95kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Timrå

Ort

Timrå

Område

Timrå

Gatuadress

Köpmangatan 29

Kommunikationer

Bil: Läget precis intill E4 gör fastigheten väl tillgänglig för den bilburna.

Tåg: Till Timrå tågstation är det mindre än en kilometer och här trafikerar flera avgångar om dagen mot Umeå och Stockholm.

Buss: Bussförbindelserna inom kommunen är goda och likaså till Sundsvall och Härnösand. Från Vivsta centrum är restiden till Sundsvall ca 15 minuter och 20 minuter till Härnösand. Det går även dagliga turer mellan Umeå och Stockholm samt till och från Sollefteå. Hållplats Timrå torget ligger runt 100 meter från fastigheten.

Flyg: Midlanda flygplats nås med buss på runt 5 minuter från centrum.

Service

Adressen ligger i Timrås centrala centrumområde, Vivsta centrum. I närområdet återfinns därav det serviceutbud som vanligtvis erbjuds i och omkring en stadskärna. Här finns till exempel livsmedelsbutiker, postservice, apotek, vårdcentral, bank, polis, folktandvård och kommunhus. Dessutom finns restauranger, butiker, frisörer, fotograf, bensinstationer bland mycket annat. Välkända aktörer i närheten är Willys, Coop, Systembolaget, Swedbank m.fl.

Omgivning

Timrå ligger mitt i Sverige invid kusten. 2019 beräknades antalet invånare till runt 18 000 personer. Här är det nära till hav, skog, berg och vildmark, men också till nöjen och stadslivets serviceutbud. Timrå består av såväl landsbygd som av industrier och har ett växande näringsliv.

Vägbeskrivning

Söderifrån tar du E4 och följer skyltarna mot E18/Flygplats/Sundsvall. Håll till vänster och fortsätt på E4 och kör mot Köpmangatani Timrå C.

Norrifrån tar du E4 mot Sundsvall. Alternativt tar du Europaväg 45/E45 och väg 331 tills du når E4, som du följer till avfart 231 mot Timrå C/Östrand.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.