Järfällavägen 100-106

Anpassningsbara lokaler med flera användningsområden i centrala Jakobsberg.

Om lokalen

Anpassningsbara lokaler med flera användningsområden i centrala Jakobsberg.

Ett utmärkt läge att etablera sig centralt i Jakobsberg med endast några minuters promenad från pendeltåg och bussterminal. Gott om parkering för besökare och kunder.

Lokalerna är lämpliga för såväl kontorsverksamhet som för mottagningar, kliniker, utbildningsverksamhet samt lager/verkstad.

De flexibla planlösningarna kan ändras och skräddarsys då ytorna kommer att genomgå en totalrenovering. Detta i samråd med ny hyresgäst utefter dennes behov och önskemål.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

300 - 2000kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Järfälla

Ort

Järfälla

Område

Järfälla

Gatuadress

Järfällavägen 100-106

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten då den ligger i bästa kommunikationsläge i direkt anslutning till Jakobsbergs station på Järfällavägen 106.

JV 100 nås även enkelt med bil via Viksjöleden från E18 oavsett om man kommer från norr eller söder.

Bussar trafikerar mellan Jakobsbergs station till Mörby, Kista, Helenelund och Vällingby via bl.a. linje 178, 541, 547, 560 och 567.

Parkering

I JV 100 finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, Samt utomhusparkering för besökare.

Service

Jakobsbergs centrum, endast 7-8 min från JV100, erbjuder all tänkbar service såsom restauranger, caféer, apotek, mobilservice, banker och butiker. I närområdet finns hela Barkarby och Veddestas utbud.

I fastigheten finns gym, husläkarmottagning samt Adolf Fredriks Fysiocenter med naprapater, massörer och sjukgymnaster. Här finns även biltvätt med däckbyte och Ryds bilglas.

Omgivning

Hela Järfälla kommun är i ett spänannde expansivt läge där mycket är på gång med utveckling av hela Barkarbystaden och med kommande tunnelbana, kommersiella fastigheter, bostäder och service. Här väljer små som stora företag nu att etablera sig.

Vill du veta mer?

Anna Johansson

Uthyrare

073-2534612 anna.johansson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.