Industrivägen 16

Effektiva ytor för verkstad, garage och förråd om 46 kvm - 1251 kvm. Möjlighet finns även att hyra uppställningsyta/mark.

Om lokalen

Effektiva ytor för verkstad, garage och förråd om 46 kvm - 1251 kvm. Möjlighet finns även att hyra uppställningsyta/mark.

Endast 1,5 km från Arvidsjaur centrum kan vi nu erbjuda hyreslediga industriytor med möjligt tillträde direkt efter årsskiftet.

Lokalerna är av varierad storlek och kan anpassas för att uppfylla behoven från nästkommande hyresgäst. De är fördelade enligt följande och finns i spannet 46 - 1251 kvm.

Kontor/personalyta 62 kvm
Garage 210 kvm (5 portar, uppvärmd yta)
Kallförråd 258 kvm ( 2 portar)
Kallförråd 120 kvm
Sandlada 490 kvm

I nära anslutning till byggnaderna finns dessutom väl tilltagna asfalterade gårdsplaner, som med fördel kan användas till uppställningsytor.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Arvidsjaur

Ort

Arvidsjaur

Område

Arvidsjaur

Gatuadress

Industrivägen 16

Kommunikationer

Bil: Ca 500 m från fastigheten nås påfart till europaväg 45 (E45) som stäcker sig bland annat till Östersund (ca 45 mil) i söder och till Finska gränsen i norr. Till Luleå är resan ca 16 mil ch till Piteå endast 13 mil.
Buss: Till närmaste busshållplats är det ca 1 km och den trafikeras av linjerna 133 och 17.
Tåg: Arvidsjaur Starion ligger centralt cirka 1,5 km fårn Industivägen 16.
Flyg: Ca 15 km från fastigheten ligger flygplatsen. Härifrån går direktflyg till Stockholm som nås på ca en timme. På vintern går även flyg ut i Europa, till Frankfurt, München, Hannover och Birmingham.

Service

Här finns lite av det mesta och hittar du inte just det du letar efter så går det alltid bra att fråga en Arvidsjaurbo du möter på gatan. I Centrum hittar man Ica, Swebank, restauranger, cafeér samt det trevliga badhuset.

Omgivning

Fastigheten är belägen cirka 1,5 km nordväst om Arvisdsjaur centrum och ligger i ett mindre indrustriområde.

Idag bor ca 6350 personer i kommunen där en av de stora arbetsgivarna på orten är försvarsmakten. Här finns arméns vinterenhet och arméns jägarbataljon.

Det subarktiska klimatet lockar också till sig fordonsindustrin. Varje vinter kommer flera tusen personer från hela Europa till Arvidsjaur för att arbeta med bil- och däcktester.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.