Höjdvägen 4

Nu finns möjlighet att hyra generösa lokalytor i Årjäng upp till ca 3500 kvm. Fastigheten är inriktad mot verksamheter inom vård och omsorg.

Om lokalen

Nu finns möjlighet att hyra generösa lokalytor i Årjäng upp till ca 3500 kvm. Fastigheten är inriktad mot verksamheter inom vård och omsorg.

Nu finns en unik möjlighet att få hyra generösa lokalytor i Årjäng. Fastigheten ligger strategiskt på Höjdgatan i centrala Årjäng. Här finns närhet till handel, kollektivtrafik och ett fint naturområde inom några minuters promenad.

Byggnaden utformades för att inrymma Årjängs sjukhus. Sedan sjukhusverksamheten avvecklats har det under senare år bedrivits både vårdboende, gruppboende samt förskola i lokalerna.

Utvändigt möter den välkomnande huvudentrén med stenlagda ytor, ordnad cykelparkering samt bilparkering. Parkeringsmöjligheter är goda och generösa rangeringsytor finns. Entréhallen är rymlig, ljus och utrustade med wc-grupp. Intill ligger matsalen med sittplatser för ca 100 matgäster och här finns även storköket inom nära avstånd.

Huvudbyggnaden omfattar ca 8400 kvm och fördelas mellan tre sammankopplade huskroppar. Mellan huskropparna finns härliga innergårdar varav en helt inramad och endast tillgängliga för hyresgästerna. En helt perfekt utevistelse för rekreation och samvaro.

Genomgående för byggnaderna är att våningsplanen är korridorsindelade. Dvs en korridor löper genom hela våningsplanet med rum på vardera sida. Varje korridor har tillgång till flertalet badrum som är jämt fördelade mellan avdelningarna. Det finn även gemensamhetsytor, personalutrymmen samt serviceytor i form av tvättinrättningar, spolrum, medicinrum.

Området är känt för sin vårdverksamhet med bland annat både vårdcentral och folktandvården som är belägna här. Runt hela fastigheten finns fina grönytor för rekreation.

Fastighetsägaren är öppen för anpassningar av fastigheten för att på så sätt möjliggöra etableringar inom nya verksamhetsområden.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Årjäng

Ort

Årjäng

Område

Årjäng

Gatuadress

Höjdvägen 4

Kommunikationer

Bil: Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalerna.

Buss: Precis utanför fastigheten finns närmsta busshållplats. Den trafikeras av linjerna 104 (Arvika) & 700 (Töckfors).

Service

Inom 500 meter finns Årjäng centrum som erbjuder handel med butiker som bland annat Systembolaget, Ica Supermarket och Coop.

Precis intill fastighet bygger kommunen en ny förskola och både folktandvården samt vårdcentralen hyr in sig i byggnaden.

Omgivning

Årjängs kommun är en kommun i Värmlands län. Centralort är Årjäng. Kommunen är belägen vid gränsen till Norge och Västra Götalands län, med närhet till större städer som Oslo, Karlstad och Göteborg.

Lokalerna har ett ypperligt läge i central Årjäng. Inom några minuters gångavstånd erbjuds en fin idrottsplats med 400 m bana, fotbollsplan samt en ishockeyrink. Idrottsplatsen angränsar mot ett stort naturområde som bjuder in till trevliga skogspromenader med ordnade promenadstigar.

Vill du veta mer?

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

0768548542 ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.