Höjdgatan 3

Här finns möjlighet att hyra egen fastighet för vårdboende eller dagverksamhet. Fastigheten ligger avskiljt i lugn omgivning i centrala Nynäshamn.

Om lokalen

Här finns möjlighet att hyra egen fastighet för vårdboende eller dagverksamhet. Fastigheten ligger avskiljt i lugn omgivning i centrala Nynäshamn.

Här ges möjlighet att hyra en fristående vårdfasighet för exempelvis LSS-boende, äldreboende, gruppbostad eller för dagverksamhet med en lokalyta om ca 1140kvm och en tomtarea om totalt 3602kvm.

Fastigheten är godkänd av IVO, specialfastighet för vårdbostäder.

Denna fastighet ligger mitt i centrala Nynäshamn med ett avskiljt läge i en lugn miljö. Kring boendet finns flera uteplatser, gräsytor med planteringar, ett antal parkeringsplatser, växthus, gym- och träningsytor samt lusthus för rofyllda stunder.

Ytorna är välskötta och håller hög teknisk standard med sprinklersystem, bergvärme, 3-glasfönster bland annat.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

LSS/Vård.

Storlek

1137kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Nynäshamn

Ort

Nynäshamn

Gatuadress

Höjdgatan 3

Kommunikationer

I Nynäshamn finns pendeltåget som tar dig till Stockholms central med en pendeltågresa på ca en timme. Till handen terminalen är det en resa på 34min med tåget. Fastigheten nås enkelt med bil endast 5min från väg 73. Från Stockholm tar det ca 40min med bil.

Parkering

7 parkeringsplatser vid fastigheten

Service

Nynäshamn erbjuder ett brett utbud av service vad gäller butiker, restauranger, apotek, träningsmöjligheter, simhall, bibliotek samt naturen.

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett bostadsområde i centrala Nynäshamn.
Nynäshamn är en liten gemytlig småstad med närhet till såval butiker, restauranger, samt naturen och havet. Här ebjuds en trygg miljö med närheten till allt, en av småstadens fördelar.

Vill du veta mer?

Anna Johansson

Uthyrare

073-2534612 anna.johansson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.