Hästholmsvägen 30, Markplan

Lokal i markplan på DanvikCenter med egen ingång, högt i tak och skyltningsmöjlighet.

Om lokalen

Lokal i markplan på DanvikCenter med egen ingång, högt i tak och skyltningsmöjlighet.

Flexibel lokal med flera användingsområden lämplig som butik, ateljé, showroom, kontor eller klinik - ni väljer!

Med goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter och ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt etableringsläge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm. Endast 20 minuter med båt till Nybroviken eller 5 minuter med buss till Slussen.

Läget i DanvikCenter kan lätt mäta sig med övriga citynära lägen, men för en billigare peng.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

201kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Nacka

Ort

Nacka

Område

Danvikstull

Gatuadress

Hästholmsvägen 30, Markplan

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 358:1

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö med mycket täta avgångar.

Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Parkering

I DanvikCenter finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, utomhusparkering för besökare, samt lastkaj för transporter till och från fastigheten.

Service

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang.

I närområdet ligger högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar med ett flertal restauranger med sjöutsikt.

Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Omgivning

DanvikCenter har ett suveränt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som till Hammarby Sjöstad och Sickla.

Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Vägbeskrivning

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in. Fastigheten ligger precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen.

Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Slussen har hållplats Henriksdal, precis intill fastigheten.

Vill du veta mer?

Anna Johansson

Uthyrare

073-2534612 anna.johansson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.