Hagaesplanaden 61

Hyr modern lokal i växande Hagastaden! Här erbjuds ledig yta i centralt läge i fastighet med stort miljötänk.

Om lokalen

Hyr modern lokal i växande Hagastaden! Här erbjuds ledig yta i centralt läge i fastighet med stort miljötänk.

På attraktiv adress i Hagastaden precis intill Norra stationsparken finns nu möjlighet att hyra lokal om 51 kvm med stora fönsterpartier. Lokalen är uppdelad i en större öppen yta med personalytor längst bak i lokalen i form av pentry och wc.

Bashyra 3600 kr/kvm/år, fastighetsskatt 560 kr/kvm/år samt driftkostnad 124 kr/kvm/år.

Lokalen kommer vara utrustad med ett grundutförande där wc samt pentry kommer vara iordningställt. Badrummet kommer vara utrustat med ljust klinker/kakel på golv och väggar med stilrena badrumstillbehör och vitvaror. Resterande lokalyta kommer vara oinredd med obehandlat betonggolv samt väggar i obehandlad betong eller gips. Ni ges här möjligheten att skapa en unik lokal som skräddarsys utifrån er verksamhets behov och önskemål.

Lokalen har flera användningsområden så som kontor, butik, café, ateljé eller showroom (ej för restaurang, pizzeria eller sushi).

Cederhusen är Stockholms första stora flerbostadshus där mer eller mindre hela konstruktionen är uppbyggd i massivträ. Här finns en stor passion för att skapa modernt, vackert och hållbart hus för både människan och miljön. Huset är 10 våningar högt med bostadsrätter från plan 1-10 med moderna lokaler i markplan.

I området finns idag restauranger, konstgallerier, butiker, livsmedel, gym och Karolinska. Dessutom kommer tunnelbanans gula linje att stanna runt hörnet.

Husen är fortfarande under byggnation, lokalerna förväntas vara inflyttningsklara under andra/tredje kvartalet 2022.

Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Butik

Storlek

51kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Stockholm

Ort

Solna

Område

Hagastaden

Gatuadress

Hagaesplanaden 61

Kommunikationer

Den nära anslutningen till både E4 och E20 gör fastigheten mycket tillgänglig för den bilburne. Centralstationen nås på bara 5 minuter.


Norra Stationsgatans busshållplats ligger på runt 10 minuters promenadavstånd. Här passerar Flygbussarna till Arlanda och flera av SL's busslinjer, exempelvis 592 till Cityterminalen och 593 till Uppsala centralstation.


S:t Eriksplans och Odenplans tunnelbanestationer nås på ca 15 minuter. Odenplan trafikeras dessutom av pendeltågstrafiken och SL-bussar vid den anslutande bussterminalen. Tunnelbanans gula linje kommer även stanna runt hörnet.

Service

Närområdet har ett brett utbud med all sedvanlig service som ett centralt storstadsläge kan erbjuda. Här finns gott om matställen, butiker, gym, hotell och en bra mix av andra affärsverksamheter. I området hittar du bland annat aktörer som Willys, Systembolaget, Friskis&Svettis, Synsam och Max. Flera trivsamma innerstadsparker ligger runt knuten, däribland Vanadislunden och Vasaparken. Här är det inte heller långt till sjukhusområdet kring Karolinska Solna.

Omgivning

Med en kombination av boenden, grönområden och ett rikt näringsliv expanderar och utvecklas Hagastadens stadsbyggnadsprojekt i både Stockholm och Solna. Området tillhör stadsdelen Vasastaden, känd bland annat för sina många fina parker såsom Vasaparken och Observatorielunden.

Vill du veta mer?

Linnea Minten

Uthyrare

0702667037 linnea.minten@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.