Gåsebäcksvägen 36

Mycket flexibla lager-/industrilokaler i Gåsebäcks industriområde intill E4 i Helsingborg

Om lokalen

Mycket flexibla lager-/industrilokaler i Gåsebäcks industriområde intill E4 i Helsingborg

Denna flexibla och tekniskt välutrustade industrifastighet, i Gåsebäcks industriområde i södra Helsingborg, har många möjliga användningsområden och kan hyras i flera olika kombinationer från 700 kvm upp till ca 13 500 kvm enligt bifogade planritningar med förslag på uppdelning av ytorna.

Hela fastigheten är försedd med omfattande tekniska installationer, med avancerad utrustning som till stora delar är förhållandevis nyinstallerad. Fastigheten är exempelvis försörjd med mekanisk till- och frånluftsventilation samt komfort- och processkyla. Dessutom finns särskilda verksamhetsanpassade anläggningar för ventilation av produktionslokaler och renrum, vilka generellt håller en hög standard.

Elförsörjning sker med starkström via två olika ställverk i fastigheten och det finns även kompressorer och försörjningsledningar för tryckluft. Fastigheten är även helsprinklad, med heltäckande brandlarm, samt skalskyddad med inbrottslarm och videoövervakning. Hela fastigheten är inhägnad och större delen av fastighetens uteytor är asfalterade med goda lastnings- och parkeringsmöjligheter. Detta är med andra ord ett utmärkt tillfälle att tillträda en flexibel Industri-, lager-, logistikfastighet i ett mycket bra läge mitt i den heta Öresundsregionen.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Lager/industri

Storlek

700 - 13500kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Helsingborg

Ort

Helsingborg

Område

Gåsebäcks industriområde

Gatuadress

Gåsebäcksvägen 36

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis intill E4/Malmöleden, ca 2 km från Helsingborgs centrum och hamnen med bl.a. färjorna till Helsingör. Ytterligare någon kilometer österut ansluter E4 såväl till E6 som till E20, vilket ger optimala förutsättningar för smidig logistik.

Tågförbindelserna till och från Helsingborg ät utmärkta med täta avgångar, och en resa till Malmö tar ca 40 min, till Köpenhamn ca 75 min, till Lund ca 30 min, till Göteborg ca 1 h 40 min och till Stockholm ca 5 tim.

På mindre än en timmes bilfärd från fastigheten nås de två flygplatserna Ängelholm Helsingborg Airport (ca 30 min) och Malmö Airport/Sturup (ca 55 min). Båda flygplatserna erbjuder inrikes linjeflyg till Bromma och Arlanda, och från Malmö går även ett flertal direktlinjer till såväl inrikes- som utrikes destinationer.

Parkering

P-platser för hyresgäster och besöksparkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten.

Service

I närområdet finns ett flertal lunchrestauranger, ICA, Lidl och Willys matbutiker, Ö&B, ett flertal yrkesbutiker samt bensinstation. Helsingborgs centrala delar, med all tänkbar service, tar vid på andra sidan E4 ca 1 km från fastigheten.

Omgivning

Helsingborg ligger strategiskt placerat i den heta Öresundsregionen i Skåne, med direktfärjeförbindelser till Helsingör var 15:e minut. De tre Europavägarna E4, E6 och E20 löper genom staden, och avståndet till Malmö är endast ca. 65 km och till Köpenhamn ca. 55 km via Helsingör och ca. 100 km via Öresundsbron.

Helsingborg har även Sveriges näst största containerhamn och det utmärkta kommunikationsläget gör Helsingborg till ett nav som årligen rankas bland de bästa logistiklägena i Sverige, enligt tidningen Intelligent Logistik.

Gåsebäcks industriområde ligger 2 km söder om centrala Helsingborg, precis vid E4/Malmöleden. Området präglas av företagande i form av lager/logistik och industri och här finns bl.a. ÅF- Infrastructure, Vianor Helsingborg, Linde Metallteknik m.fl.

Vägbeskrivning

Från E4, västlig riktning, tar man av vid skyltning mot Gåsebäck, in på Sturzen-Beckers gata och tar sedan höger in på Gustav Adolfs gata, som leder till Gåsebäcksvägen och fastigheten som ligger inom 600 meter.

Vill du veta mer?

Markus Gahnfelt

Uthyrare

073-9808041 markus.gahnfelt@nordicpm.se

Intresseanmälan