Gärdesgatan 1

Verkstadslokal om 155 kvm med dubbla markportar. Asfalterad och inhägnad mark om ca 39 000 kvm.

Om lokalen

Verkstadslokal om 155 kvm med dubbla markportar. Asfalterad och inhägnad mark om ca 39 000 kvm.

Möjlighet att hyra en egen fastighet med byggnad om totalt ca 1200 kvm samt asfalterad gårdsyta om ca 39 000 kvm med strategiskt läge ca 3 min från riksvägen 61, närhet till Karlstad och ett flertal riksvägar.

Fastigheten har tidigare nyttjats för maskinuthyrning men kan utöver det även nyttjas för ett flertal olika ändamål och verksamhetstyper.

Lokalerna är av blandad storlek och skick och kan anpassas efter verksamhetsbehov från nästkommande hyresgäst. Ytorna i huvudbyggnaden är fördelade på kontor, verkstad, garagebyggnad, personalytor samt en tvätthall. Access till wc finns.

I nära anslutning till byggnaderna finns dessutom väl tilltagna asfalterade gårdsplaner, som med fördel kan användas till uppställningsytor.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

(Uthyrning av lokalerna riktar sig enbart mot företag.)

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

155kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Kil

Ort

Kil

Område

Kil

Gatuadress

Gärdesgatan 1

Kommunikationer

Bil: Fastigheten nås enkelt med bil, tack vare sitt centrala läge i Kil. Påfarten till Riksväg 61 nås inom två minuter och till Karlstad tar resan ca 20 min. Här möter riksväg 61 europaväg 18 (E18). Från Kil är det också nära till E45 som nås inom 5 km från fastigheten.

Tåg: Tågstation ligger ca 800 meter från fastigheten och trafikerar bland annat sträckorna Stockholm och Göteborg.

Buss: Närmaste busshållplats ligger i anslutning till tågstationen och trafikeras av busslinje 201 går mellan Karlstad och Fagerås.

Service

Längs med Storgatan i Kil finns ett utbud av både butiker, banker och flertalet restauranger. Bland annat Lilla Asien, Dumpling i Kil, Kils Grillhus, Swedbank, Ica supermarket och Pekås för att nämna några. Allt inom 10 minuters gångavstånd från fastigheten.

Omgivning

Kommunen gränsar till Karlstads kommun i söder, Forshaga kommun i öst, Arvika kommun i väst, Grums kommun i sydväst och Sunne kommun i norr.
Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar.

I kommunen bor ca 12 000 invånare och befolkningsutvecklingen har de senaste 10 åren varit postiv.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.