Forskargatan 20D

Stor kontorsyta i centrala Södertälje högst upp i huset.

Om lokalen

Stor kontorsyta i centrala Södertälje högst upp i huset.

Här på Forskargatan 20D, ett stenkast från E4:an, finns möjlighet att etablera er i ett kontor anpassat just efter er verksamhet.

Högst upp i huset med många ljusinsläpp.

I dagsläget består planlösningen av en rumsindelad utformning med ett stort antal kontorsrum, men ytan kommer att genomgå en renovering och anpassning utifrån behoven hos nästa hyresgäst.

Plantritningen i annonsen är endast ett exempel på hur lokalen skulle kunna anpassas.

Välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för mer information eller vinsing på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

670kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Södertälje

Ort

Södertälje

Område

Södertälje

Gatuadress

Forskargatan 20D

Kommunikationer

Bil: Från Stockholm tar det ca 30 minuter med bil.

Tåg: Södertälje station (Pendeltåg) nås inom ca 1,5 km från fastigheten. Restid till Cityterminal i Stockholm är ca 40 minuter.

Buss: Busshållplats finns inom 50 meter från fastigheten och trafikeras bland annat av busslinje 758, 759 och 787. 787 tar dig till Södertälje station på ca 10 min.

Flyg: Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme: Arlanda, Skavsta och Bromma.

Cykel: Cykelbanor finns och det är mycket goda förutsättningar att ta sig fram på cykel i Södertälje.

Parkering

Parkeringsplatser och parkeringshus finns precis i anslutning till fastigheten.

Service

Inom gångavstånd nås Södertälje centrum som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här finns flertalet av det stora kejorna etablerade så som H&M, Din sko, Åhlens etc. Utöver det finns service som banker,vårdcentral, restauranger och diverse småbutiker.

Morabergs handelsområde nås inom 5 minuter med bil där de stora elektronikkedjorna finns, tillsammans med bland annat bygghandel så som JULA och K-rauta.

Omgivning

Fastigheten är belägen i de centrala Södertälje ett stenkast från södertälje kanal med centum inom 1 kilometers avstånd.

Industriområdet domineras av Aztra Zeneca. Andra kända företag i området är Scania, Tom Tits, Wolkswagen Sweden samt lärosätet KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Både KTH och Scania är hyresgäster i fastigheten.

Från Stockholm tar resan hit ca 30 min med bil. Två Europavägar möts här, E4 och E20 och påfarten nås inom 5 min. Spårtrafiken i Södertälje trafikeras av Stambanan, Mälarbanan och östra stambanan.

Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum - infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig här. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

I Södertälje hittar vi Stockholms läns tredje största arbetsmarknad som erbjuder ca 47 000 arbetstillfällen. Omkring 7500 företag finns registrerade i Södertälje och nyföretagandet har ökat med nästan 35 % från 2015. Mer än 20 661 människor arbetspendlar in till Södertälje varje dag.

2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme.

Vägbeskrivning

Från Stockholm till Forskatgatam tar resan ca 30 min med bil. Ta av avfart Södertälje Norr in på Stockholmsvägen och fortsätt ca 3 km. Sväng höger in på Ängsgatan och kör ytterliggare 150 meter. Sväng höger in på Kvarnbergsgatan och ta första till vänster in på Forskargatan och fastigheten ligger ca 600 meter fram på höger sida.

Vill du veta mer?

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

0768548542 ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.