Forskargatan 20 J

Coworking för företag inom life science med labbplatser, kontorsrum och stort serviceutbud. Perfekt för startups. Endast 5 minuter från E4:an.

Om lokalen

Coworking för företag inom life science med labbplatser, kontorsrum och stort serviceutbud. Perfekt för startups. Endast 5 minuter från E4:an.

Välkomna till Forskargatan 20 J och Biovation Park, en etablerad forskningspark med coworking inom life science-området. Här finns möjlighet att som startup eller mindre aktör börja hyra små enheter och labbplatser för att sedan utöka lokalytan i takt med att företaget växer. Både teoretiker och praktiker är varmt välkomna.

Det finns tillgång till gemensamma ytor såsom konferensrum, samtalsrum, vilrum, lunchrum, omklädningsrum, diskrum, kyl- och frysrum, vågrum och gemensamt labb. Dessutom finns fri tillgång till renat vatten, skrivare och NMR. Det finns även en bra lastkaj som gör det lätt att ta emot leveranser. På fastigheten sitter företaget N4, som kan ge en kostnadseffektiv support samt drift och underhåll av system och utrustningar.

Den totala uthyrningsbara ytan är ca 1 433 kvm, fördelat på fyra våningsplan. Det finns lediga labb, kontorsrum, diskrum, omklädningsrum och förråd. Det går utmärkt att hyra en mindre yta eller bara ett rum att anpassa efter era behov och önskemål. Möjlighet till snabbt tillträde finns.

Forskargatan 20 erbjuder den unika möjligheten att bli en del av Biovation Park, en etablerad forskningspark med stort fokus inom life science. Området består av flera sammankopplade byggnader med kontor och labb samt klimatrum och svalrum. Här kan ni utveckla och expandera ert företag i en kreativ och öppen forskningsmiljö genom detta nätverk med bra utrustning och samarbeten med andra forskare.

Det finns bra parkeringsmöjligheter på fastigheten och det är en kort promenad till Södertälje Centrum.

Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för att boka en visning!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Södertälje

Ort

Södertälje

Område

Södertälje

Gatuadress

Forskargatan 20 J

Kommunikationer

Bil: Från Stockholm tar det ca 30 minuter med bil.

Tåg: Södertälje station (pendeltåg) ligger ca 2 km från fastigheten. Restid till Cityterminal i Stockholm är ca 40 minuter.

Buss: Busshållplatsen ligger precis intill fastigheten och trafikeras bland annat av busslinje 754, 780 och 787. Buss 787 tar dig till Södertälje station på ca 10 min.

Flyg: Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme: Arlanda, Skavsta och Bromma.

Cykel: Cykelbanor finns och det är mycket goda förutsättningar att ta sig fram på cykel i Södertälje.

Parkering

Parkeringsplatser och parkeringshus finns i nära anslutning till fastigheten.

Service

På gångavstånd nås Södertälje centrum, som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här finns flertalet av de stora kedjorna etablerade, så som H&M, Din sko, Åhlens etc. Utöver det finns service som banker,vårdcentral, restauranger och diverse småbutiker.

Morabergs handelsområde, där stora elektronikkedjor och bygghandlar såsom JULA och K-rauta finns, nås inom 5 minuter med bil.

Omgivning

Fastigheten är belägen i centrala Södertälje, ett stenkast från Södertälje kanal med centrum inom 1 kilometers avstånd.

Industriområdet domineras av Aztra Zeneca. Andra kända företag i området är Scania, Tom Tits, Wolkswagen Sweden samt lärosätet KTH (Kungliga Tekniska Högskolan).

Från Stockholm tar resan hit ca 30 min med bil. Två Europavägar , E4 och E20, möts här och påfarten nås inom 5 min. Spårtrafiken i Södertälje trafikeras av Stambanan, Mälarbanan och östra stambanan.

Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum. Infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig i området. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

I Södertälje hittar vi Stockholms läns tredje största arbetsmarknad som erbjuder ca 47 000 arbetstillfällen. Omkring 7500 företag finns registrerade i Södertälje och nyföretagandet har ökat med nästan 35 % från 2015. Mer än 20 661 människor arbetspendlar in till Södertälje varje dag.

2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme.

Vill du veta mer?

Lars Asplund

Uthyrare

076-766 80 46 lars.asplund@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.